Μην χασετε

Τα 7 κορυφαία σχέδια σε ολόσωμα μαγιό για το 2017

Τα ολόσωμα μαγιό κάνουν δυναμικό come back και φέτος με διάφορα σχέδια που θα σας κάνουν να κλέψετε τις εντυπώσεις στην παραλία. Τι θα φορεθεί λοιπόν το καλοκαίρι του 2017;

Advertisements

Πολλές διάσημες του Hollywood και όχι μόνο έχουν επιλέξει να φορέσουν ολόσωμα μαγιό για το 2017. Δείτε για παράδειγμα φωτογραφίες των Kendall Jenner, Kylie Jenner, Emily Ratajkowski και Gigi Hadid στο Instagram που παρουσιάζουν τα υπέροχα ολόσωμα μαγιό τους.

Συγκεκριμένα η Gigi Hadid έχει επιλέξει ένα ολόσωμο μαγιό στο χρώμα του δέρματος, μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι 2017.

Δείτε λοιπόν τη λίστα με τα 7 κορυφαία σχέδια σε ολόσωμα μαγιό για το 2017:

1. Ολόσωμα μαγιό με κοψίματα

Τα μαγιό αυτού του είδους έχουν αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ όμορφα και ιδιαίτερα σχεδιασμένα. Έχουν κοψίματα σε σημεία στρατηγικής σημασίας για να αναδεικνύουν με σαγηνευτικό τρόπο το κορμί παραλίας σας. Μπορεί να έχουν ένα ή περισσότερα κοψίματα, τόσο στην μέση, όσο και σε άλλα σημεία. Βέβαια το ιδιόμορφο σχέδιο τους, δεν ενδείκνυται για μαύρισμα, αφού το σημάδι που θα αφήσουν στο κορμί σας θα είναι λίγο περίεργο.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα