Μην χασετε

Τα 4 ζώδια που σκέφτονται το κάθε τους βήμα

Κάποιοι άνθρωποι είναι από τη φύση τους χαλαροί και δεν σκέφτονται πολύ πριν κάνουν κάτι στη ζωή τους. Δεν σκέφτονται και πολύ πριν προχωρήσουν σε κάποια κίνηση.

Όμως υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται υπερβολικά και σχεδιάζουν προσεκτικά κάθε βήμα τους. Θα διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα 4 ζώδια που σκέφτονται τα πάντα διεξοδικά και δεν προχωρούν ποτέ χωρίς να είναι σίγουροι για κάθε τους βήμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί έχουν μια σοφή φλέβα μέσα τους. Δεν εκφράζουν ποτέ ανοιχτά αυτά που χρειάζονται, ωστόσο χειραγωγούν τους άλλους για να κάνουν αυτό ακριβώς που θέλουν, παίζοντας μαζί τους «παιχνίδια τους μυαλού». Είναι τα άτομα που υπολογίζουν με πολλή μεγάλη προσοχή τις κινήσεις που «τους παίρνει» να κάνουν, προκειμένου να επιτύχουν τον εκάστοτε στόχο τους.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο συχνά θεωρούνται ως οι συναισθηματικοί ανόητοι που δεν μπορούν σε καμία υπόθεση της ζωής τους να πάρουν πρακτικές αποφάσεις οι οποίες να κατευθύνονται από τη λογική. Ωστόσο αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές. Όταν χρειαστεί, ο Καρκίνος μπορεί εύκολα να σκεφτεί αβίαστα, να πάρει αποφάσεις και να προβεί σε ενέργειες που θα είναι οι καλύτερες και οι πιο χρήσιμες για αυτόν, και μάλιστα σε βάθος χρόνου!

 

 

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο επικοινωνιακοί κι αν είναι οι Δίδυμοι, κατά βάθος δεν τους αρέσει καθόλου να εκθέτουν σε άλλα άτομα τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Μοιάζουν με τον ταλαντούχο διαγωνιζόμενο ή υποψήφιο που διεκδικεί κάποιο τίτλο ή βραβείο, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός και δεν εκφράζει ανοιχτά τη φιλοδοξία του. Όμως, πριν οι άλλοι προλάβουν να συνειδητοποιήσουν καλά-καλά τι έχει συμβεί, ο Δίδυμος έχει ικανοποιήσει με διακριτικό τρόπο τα όνειρα και τους στόχους του, ξεγελώντας τους πάντες γύρω του!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες, παρά το γεγονός ότι «χάνονται» στο δικό τους ονειρικό κόσμο, κατά βάθος είναι πολύ φιλόδοξοι. Μπορούν να ελέγχουν αποτελεσματικά τους ανθρώπους με το να φαίνονται ανίδεοι, παράλογοι και μη πρακτικοί. Κι όμως δίνουν λάθος εντύπωση. Στην πραγματικότητα, ελέγχουν διεξοδικά τα πράγματα και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρά τους.

 

astrology.gr

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα