Μην χασετε

Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο της Μάρθας Καραγιάννη: Το κουτάκι με το τελευταίο κομμάτι της ηθοποιού που κράτησαν οι φίλοι της

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο της αείμνηστης Μάρθας Καραγιάννη στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων. Αγαπημένα πρόσωπα της αξέχαστης ηθοποιού έδωσαν το παρών στο πρώτο νεκροταφείο, για να την αποχαιρετήσουν με τα δέοντα.

Η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, σκορπίζοντας το θρήνο στους φίλους της αλλά και τους θαυμαστές της, που την αγαπούσαν πολύ.

Ανάμεσα τους, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Άννα Φόνσου, ο Δημήτρης Σούρας αλλά και η Ντόρα Ντούμα οι οποίοι ήταν στο πλευρό της μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Συγκίνηση μάλιστα, προκάλεσε η κίνηση να θάψουν ένα κομμάτι της. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο κ. Σούρας, όταν σκόρπισαν την τέφρα της, κράτησαν ένα κομμάτι και το είχαν δίπλα από τη φωτογραφία της με ένα καντηλάκι αναμμένο

Advertisements

 

Ένα από τα μυστικά της που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε και το έκανε γνωστό ο φίλος και συνάδελφός της, Γιάννης Βογιατζής ήταν ότι πάντα βοηθούσε αλλά αθόρυβα!

«Μια φορά που είχα εγώ αυτοκίνητο τότε, ήθελε να την πάω κάπου και πήγαμε στην Καστέλα. Πήγαμε σε ένα μικρό σπιτάκι, μιας φτωχής οικογένειας. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας. Μας άνοιξε η οικογένεια και έκαναν μεγάλη χαρά, μόλις μας είδαν. Ξαφνικά, μας είπαν να περάσουμε στο σπίτι να μας κεράσουν κάτι, αλλά είπαμε να φύγουμε. Εκείνη την ώρα, η Μάρθα έβγαλε έναν φάκελο και τον άφησε στο τραπέζι. Μου φάνηκε γνώριμος φάκελος, γιατί έπαιρνα κι εγώ έναν ίδιο στο θέατρο. Αυτό το είχε η Μάρθα, το πόσο βοηθούσε τον κόσμο», είχε πει στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα