Μην χασετε

Μαριάννα Τουμασάτου: «Φορτώσαμε σκυλιά, γατιά & βασικά συναισθηματικά πράγματα της ζωής μας και χαιρετήσαμε το σπίτι μας»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Μαριάννα Τουμασάτου μοιράστηκε στιγμές από την καριέρα της, αναφέρθηκε στην  παράσταση που συμμετέχει και μίλησε για γεγονότα της εποχής. Επίσης αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, στον χώρο του θεάτρου.

«Δεν αντιμετωπιζόμαστε σαν σύζυγοι στη δουλειά οπότε δε με αγχώνει. Είναι αυστηρός σκηνοθέτης και εγώ λίγο τεμπελάκι. Έξω από την πόρτα τον αντιμετωπίζω σαν σύζυγο και του λέω… “αυτός ο σκηνοθέτης σήμερα με έπρηξε”».

Σχετικά με την επικαιρότητα και αναφερόμενη στη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, η αγαπημένη ηθοποιός είπε: «Άνθρωποι που ζουν μέσα στα καράβια, που ξέρουν, τον έριξαν στα απόνερα. Πώς θα σωζόταν; Έχουμε εξοικειωθεί πάρα πολύ με τον θάνατο, με τη βία, με την επιθετικότητα. Δε μας νοιάζει πια αν οι άνθρωποι ξενιτεύονται. Και εμείς πρόσφυγες είμαστε στην ίδια μας τη χώρα».

 

Advertisements

«Και εμείς κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά στην Πάρνηθα. Φορτώσαμε τα σκυλιά, τα γατιά και βασικά συναισθηματικά πράγματα της ζωής μας και χαιρετήσαμε το σπίτι μας. Ευτυχώς δεν καταστράφηκε».

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα