Μην χασετε

Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ναύαρχέ μου, κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ από μέσα μου και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια»

Η Δέσποινα Μοιραράκη περνά πολύ δύσκολες μέρες καθώς θρηνεί την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

 

Σε μία ανάρτηση που συγκλονίζει προχώρησε η Δέσποινα Μοιραράκη απευθυνόμενη στον άνδρα της, Γιάννη Κοντούλη, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για την ξεχωριστή αγάπη τους, το πόσο τυχερή νιώθει που τον γνώρισε και τη βαθιά θλίψη που βιώνει που ο θάνατος τους χώρισε.

Advertisements

 

Τα λόγια της ανατριχιάζουν:

«Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου,ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος , η θλίψη μου απέραντη . Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο Θάνατος.

Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα Εσένα και καθετί δικό σου την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες και εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη .Με συμβούλευες , με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου και εκτιμησες τη Μοιραρακη.

Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν Ω τους γονείς σου που έφεραν στον κόσμο εσένα και είχα την τύχη να σε γνωρίσω και να σε έχω κοντά μου έστω για τόσο λίγο.

Advertisements

Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναίκα σου, για σύντροφό σου. ΝΑΥΑΡΧΕ μου, κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ από μέσα μου και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τον Θεό που την έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ» έγραψε κάτω τις κοινές φωτογραφίες τους που μοιράστηκε.

 

znews.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα