Μην χασετε

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν το βλέπω να στεριώνω με κανέναν άνθρωπο, με τα γατιά θα μείνω. Δύσκολα θα άφηνα την Αίγινα για κάποιον που μένει στην Αθήνα»

O Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή καλύτερα δεν γίνεται και  αναφέρθηκε στην επιλογή του να αφήσει οριστικά την Αθήνα για να ζήσει πιο ήσυχα στην Αίγινα.

 

«Πέρασα πολύ ωραία. Πάνω στις 20 μέρες της καραντίνας εκεί κατάλαβα ότι δεν θέλω να γυρίσω πίσω. Ήμουν τότε στο Mega σύμβουλος μυθοπλασίας. Ήθελα να κάνω τη ζωή μου πιο απλή. Η τηλεόραση μπορεί να σε αλλοτριώσει. Είχα πολλές ιδιότητες στην τηλεόραση. Ήταν πολλά τα μπαλάκια του ζογκλέρ. Είδα όλες τις πλευρές της τηλεόρασης και μου φάνηκε αρκετά κουραστικό ψυχικά. Έχει μία απλότητα να μην είσαι στα πλατό, να κοιτάς τη θάλασσα ακόμα και να μην έχεις Instagram. To έβγαλα και από το κινητό. Μπορεί από Σεπτέμβριο να το ξαναβάλω. Μου αρέσει κι εγώ να είμαι πιο απλός. Να μην έχεις το άγχος να κάνεις επιτυχία» είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Advertisements

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου αρέσει να περνάω χρόνο μόνος μου σε βαθμό που με ανησυχεί λίγο. Δεν το βλέπω να στεριώνω με κανένα άνθρωπο, με τα γατιά θα μείνω. Δύσκολα θα άφηνα την Αίγινα επειδή γνώρισα κάποιον που μένει στην Αθήνα. Ωραία είναι η συντροφικότητα και να έχεις έναν άνθρωπο να σε νοιάζεται και να σ’ αγαπάει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έχεις μια σχέση αν κάποιος δεν σε νοιάζεται. Αν δεν υπάρχει αγάπη και γλύκα δεν καταλαβαίνω γιατί να μοιραστείς ένα σπίτι και μια ζωή».

 

fthis.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα