Μην χασετε

Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος από το παιχνίδι

Το Survivor έχει μπει στην τελική ευθεία και η τελευταία αποχώρηση, πριν τον μεγάλο τελικό, πραγματοποιήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο.

Ο Γιώργος Κόρομι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι ο Γιώργος Ασημακόπουλος πάλεψαν για την παραμονή τους στο πιo κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού αλλά ένας από αυτούς δεν θα καταφέρει να βρίσκεται στον ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 04/07.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Advertisements

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε για την πορεία του στο Survivor: «Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Το ήξερα ότι θα φύγω εγώ σήμερα. Καλή δύναμη στα παιδιά. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Το Survivor με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι πίσω από μια εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα, όπως αυτό που είχα αναφέρει αυτό με τον αδερφό μου κι αυτές τις ημέρες τον έβλεπα πιο έντονα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω από τις απολαβές μου από εδώ στο παιχνίδι, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο και σε κάποια ιδρύματα, που θα ασχοληθώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη και τα χρήματα να πάνε σε κάποιους ωραίους σκοπούς. Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα, με έχουν κάνει πιο δυνατό κι ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια πράγματα.»

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα