Μην χασετε

Ιωάννα Παππά: «Είδα το μωρό μου πριν γεννηθεί σε όνειρο. Είχα δει το πρόσωπό του κανονικά»

Η Ιωάννα Παππά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και μίλησε για τον γιο της και την δουλειά της. “Είδα ένα βράδυ αυτό το όνειρο. Είδα το πρόσωπο του παιδιού μου, ήταν πολύ χαμογελαστός. Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος και δεν το περίμενα κιόλας. Την επόμενη μέρα έμαθα ότι γεννούσε μια πολύ καλή μου φίλη και λέω “εντάξει είδα το παιδί της”. Νόμιζα ότι είδα το παιδί της φίλης μου δηλαδή. Μετά από λίγο καιρό έμαθα ότι είμαι εγώ έγκυος αλλά δεν το σκέφτηκα παραπάνω. Μετά όταν γεννήθηκε το παιδί και άρχισε να διαμορφώνεται… είχα δει το πρόσωπό του κανονικά” ανέφερε περιγράφοντας το όνειρο που είχε δει πριν γεννηθεί ο γιος της.

 

Εξομολογήθηκε ότι είναι αρκετά αγχωμένη για να μην πάθει κάτι ο γιος της. “Δεν το φαντάστηκα αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Δεν έχω φανταστεί γάμους, φαντάζομαι πολλά στη δουλειά μου που δεν έχω χώρο να φανταστώ πράγματα για τη ζωή μου αλλά καλύτερα έτσι μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Κι αυτό είναι η πιο όμορφη έκπληξη” τόνισε.

“Όταν ξεκίνησα ήμουν φοβισμένη με την κριτική και μάλιστα ήταν πολύ σκληρή στο ξεκίνημα, γιατί εγώ εκτέθηκα τηλεοπτικά πολύ νωρίς. Αν δεν έχεις αποδείξει κάποια πράγματα τρως και λίγο ξύλο και μου συνέβη αυτό αλλά δεν πειράζει. Με πείραξε γιατί ήταν βιαστικό, αλλά κατάλαβα γιατί είμαι άνθρωπος που κοιτάω μπροστά και δεν κολλάω σε αυτό που μπορεί να με καθηλώσει” είπε ακόμη σχετικά με την αρχή της καριέρας της.

Advertisements

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα