Μην χασετε

Σuγκλονίζει η κόρη της Τζένης Βάνου: «Μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας έχει κάνει για αυτό. Πόνεσε πάρα πολύ και αυτό της βγήκε σε όλη της τη ζωή.»

«Προσπαθούσε να αγοράσει την αγάπη»

Advertisements

Η Αθηνά Ρηγοπούλου, η κόρη της αείμνηστης Τζένης Βάνου, προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Μεταξύ άλλων, η κόρη της τραγουδίστριας έκανε μία αποκάλυψη σοκ για την άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας της.

 

«Δεν ήταν ο χαρακτήρας της τέτοιος να είναι σταρ. Της άρεσε η έννοια “σπίτι”, να είναι νοικοκυρά, μαμά. Μια μέρα ήρθε μια δημοσιογράφος για να της πάρει συνέντευξη και η μαμά μου ήταν με το φακιόλι και της λέει η δημοσιογράφος «φώναξέ μου την κυρία σου, έχω έρθει για μία συνέντευξη». Δεν την γνώρισε καν» είπε αρχικά η Αθηνά Ρηγοπούλου.

Ο πατέρας της Τζένης Βάνου δεν ήθελε να γίνει η κόρη του τραγουδίστρια. «Όταν έμαθε ο παππούς μου ότι είχε αρχίζει την καριέρα της, θύμωσε πολύ και της είπε να φύγει από το σπίτι. Όταν μάθαινε κατά καιρούς πόσο αξιοπρεπής ήταν η κόρη του, πήγε και τη βρήκε στο καμαρίνι. Της ζήτησε συγγνώμη και τα βρήκαν, όλα μέλι γάλα. Η γιαγιάκα μου έκανε άλλη ζωή στην αρχή, όταν χώρισε από τον παππού μου.

 

Εκείνη την περίοδο, η μαμά μου έμεινε με τον παππού μου και αισθανόταν ότι η μητέρα της δεν την ήθελε. Μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας έχει κάνει για αυτό. Πόνεσε πάρα πολύ και αυτό της βγήκε σε όλη της τη ζωή. Προσπαθούσε να αγοράσει την αγάπη» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η κόρη της Τζένης Βάνου.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα