Μην χασετε

Διονυσία Γεωργιάδου: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω το παιδί του Πάνου Νάτση στη ζωή. Υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο»

«Ο Πάνος δεν θα με άφηνε να βάλω μαύρα ούτε μια μέρα.»

 

Η Διονυσία Γεωργιάδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην απώλεια του Πάνου Νάτση, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχειγονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο αλά δεν ξέρει αν έχει το δικαίωμα να φέρει στον κόσμο το παιδί του αδικοχαμένου ηθοποιού.

«Είχαμε γνωριστεί σε ένα μπαρ μέσω ενός κοινού γνωστού. Κοιταχτήκαμε και μου είπε να βγούμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ετοιμαζόμασταν να κάνουμε παιδί και κάναμε ήδη έναν χρόνο εξωσωματική και είχαμε κάνει μια εμβρυομεταφορά. Είχαμε μια αποβολή και τώρα θα κάναμε την τελευταία προσπάθεια», είπε στην Άννα Ζηρδέλη.

Advertisements

«Υπάρχει ένα έτοιμο βλαστοκύτταρο, γονιμοποιημένο. Δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω το παιδί του Πάνου στη ζωή γιατί δεν ξέρω αν έχω και το δικαίωμα. Υπογράφεις κι ένα χαρτί σε περίπτωση θανάτου. Δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν σωστό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο που δεν θα έχει εξαρχής πατέρα, αλλά θα γεννηθεί και με μια ιστορία πενθους. Δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα ηθικά», ανέφερε η μουσικός.

«Δεν ξέρω ακόμα τι μου συμβαίνει. Προσπαθώ. Οφείλω επίσης στον εαυτό μου να σευνεχίσω να ζω… Ο Πάνος δεν θα με άφηνε να βάλω μαύρα ούτε μια μέρα. Έκανα ένα τατουάζ για εκείνον, που είναι ένα ποίημα που μου έγραψε. Είναι ακριβώς με τα γράμματά του όπως στην κάρτα που μου έδωσε», κατέληξε.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα