Μην χασετε

«Στο ποτάμι αριστερά, στα 5 μέτρα»: Ανάρτηση-φωτιά για τον μικρό Άλεξ μετά τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη

Με την υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας του μικρού Άλεξ Μεσχισβίλι, 16 χρόνια μετά ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Η εκπομπή ξεκίνησε με τις δηλώσεις ενός μάρτυρα ο οποίος ανέφερε όσα είχε καταθέσει στις Αρχές:

«Τα παιδιά τότε με δυσκολέψανε, γιατί κατέβαινα με ένα φορτηγάκι και ο δρόμος είχε χιόνια. Kαι λέω τι κάνουνε τώρα, θα βγουν μπροστά μου, γιατί τέλειωνε το πεζοδρόμιο σ’ εκείνο το σημείο. […] Σκέφτηκα “πώς θα σταματήσω το φορτηγάκι; Τι κάνουν τα παλιόπαιδα;” Οι τέσσερις κρατούσαν το καρότσι και ο πιο μικρός έτρεχε μπροστά τους. Από αυτό που είδα εγώ, φαινόταν ένα πόδι να εξέχει. “Ωχ” λέω, “ωραίο παιχνίδι διάλεξαν, άμα τους φύγει αυτός στο καρότσι, δε θα μείνει τίποτα”.

Aπό την πλευρά της η δημοσιογράφος άφησε να εννοηθεί ότι γνωρίζει πού έχουν τον Άλεξ. Συζητήθηκε επίσης πολύ στο Twitter όσα ανέβαιναν σε κλειστό γκρουπ του «Τούνελ» στο Facebook, με όνομα Aggeliki Nikolouli (fans group).

Advertisements

 

«Κάτι γίνεται εκεί τώρα να το τσεκάρουμε. Υπάρχει μια περίεργη κίνηση εκεί σε έναν χώρο στην παλιά εβραϊκή συνοικία. Να δούμε αν συμβαίνει εκεί κάτι, αυτό που μας ενημερώνουν, γιατί αν συμβαίνουν αυτά είναι περίεργα και παράξενα και μπορεί να χρειαστεί και η παρέμβαση εισαγγελέα αν συμβαίνουν τέτοια ώρα αυτά»

«Έρχεται η μία πληροφορία μετά την άλλη», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη που ζητούσε από τις αρχές να κάνουν ξανά έρευνα έστω μετά από τόσα χρόνια.

dailymedia.com.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα