Μην χασετε

«Είδα στον ύπνο μου που σκοτώθηκε ο γιος μου»: Ανατριxιάζει το προφητικό όνειρο της μάνας του Παναγιώτη Κυριαζή

Ανατριχιάζει το προφητικό όνειρο της μητέρας του 44χρονου Παναγιώτη Κυριαζή που βρέθηκε νεκρός σε δύσβατο μέρος στο Άνω Νεόκαστρο Ναυπακτίας.

 

Ήταν σε απόσταση διακοσίων μέτρων από εκεί όπου είχε βρεθεί λίγες ημέρες νωρίτερα από κυνηγούς τμήμα των οστών του και είχε σταλεί στην ιατροδικαστική της Πάτρας για εξέταση DNA.

Η εξομολόγηση της μητέρας του καθηλώνει. Ένα παπούτσι του Παναγιώτη, οδήγησε τα μέλη της ερευνητικής ομάδας στο σημείο που ήταν νεκρός. Η μητέρα του, κυρά Βασιλική, τον είχε δει στον ύπνο της κάτω από μία συκιά, να της ζητάει καινούργια παπούτσια, γιατί είχε χάσει τα δικά του. Τώρα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τη βρήκε, ότι ο ταλαιπωρημένος μετά από ένα σοβαρό τροχαίο γιος της, χάθηκε στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής και εκεί γύρω βρέθηκε νεκρός.

Advertisements

 

Ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοκάστρου, Δημήτρης Βασιλόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δήλωσε: «Εντοπίσαμε και τα υπόλοιπα μέλη, τον σκελετό και το κρανίο του Παναγιώτη, που ήταν δίπλα πεσμένο. Ήμασταν όλες τις ημέρες και ψάχναμε την περιοχή. Να έχουμε περάσει τόσες φορές στα 30-40 μέτρα και να μην μπορέσουμε να τον βρούμε… Ένας από τους θείους του, μόλις αντίκρισε το θέαμα, τον αναγνώρισε και δάκρυσε».

Η Αθηνά Κυριαζή, αδελφή του 44χρονου Παναγιώτη, είπε σε δημοσιογράφο της εκπομπής συναισθηματικά φορτισμένη: «Η μητέρα μου ονειρευόταν πάντα εκείνο το σημείο. Είναι απαρηγόρητη, δεν μπορεί να το δεχθεί με τίποτα. Μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Δεν της έχουμε πει για τα παπούτσια που βρέθηκαν πιο μακριά. Δε θέλουμε να τη βάλουμε στη διαδικασία αυτή να σκέφτεται έτσι…».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα