Μην χασετε

Σπύρος Παπαδόπουλος για τον καρκίνο: «Άμα χάσουμε, χάσαμε – Δεν είμαι καθόλου εναντίος της ήττας.»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή απουσία του από την τηλεπαρουσίαση αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Advertisements

 

Μιλώντας για τον καρκίνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Λένε πως σε αυτή την αρρώστια η ψυχολογία παίζει τον κύριο ρόλο. Δεν ξέρω αν είναι ένα είδος σοφίας ή ένα είδος μοιρολατρίας, ο λόγος που αντιμετωπίζω τα δύσκολα πράγματα έτσι είναι γιατί λέω πως ήταν να γίνει. Όχι μόνο η υγεία αλλά οτιδήποτε ακραίο πράγμα».

«Αλλά, όχι, δεν λέω ποτέ πως θα το νικήσω. Λέω πως θα δω τι θα κάνω, θα το διαχειριστώ. Θα δούμε. Άμα χάσουμε, χάσαμε. Δεν είμαι καθόλου εναντίος της ήττας. Καθόλου» τόνισε.

 

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία που είχε με τον πατέρα της Ναταλίας Γερμανού, τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και τις πλάκες που έκαναν για τα αθλητικά, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, του οποίο οπαδός είναι ο γνωστός ηθοποιός. Μεταξύ άλλων αναφέθηκε και στην ευαισθησία που έχει σε θέματα που αφορούν στους πρόσφυγες.

Δείτε το βίντεο 

 

Advertisements

protothema.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα