Μην χασετε

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Είχα βάλει όριο μέχρι 3 εξωσωματικές – Για μετά σκεφτόμουν μια υιοθεσία ή οτιδήποτε»

Η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και μίλησε για τις προσπάθειες που έκανε να αποκτήσει παιδάκι με εξωσωματική.

 

Ανέφερε αρχικά: «Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδρομή. Πρέπει να έχεις στήριξη. Όσοι άνθρωποι όμως κι αν είναι δίπλα σου και αν σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, αυτό είναι κάτι που το περνάς μόνος σου και δεν είναι πολύ εύκολο ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

 Νιώθεις ότι κάτι δεν έκανες εσύ σωστά. Ότι έχεις την ευθύνη. Αυτό που λέω σε όλα τα κορίτσια που μου στέλνουν μηνύματα, είναι ότι είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο».

Advertisements

 

«Εγώ είχα βάλει ένα όριο. Είχα πει ότι θα κάνω μέχρι τρείς προσπάθειες. Μετά το σκεφτόμουν, ότι μπορεί να πάω σε ένα άλλο πλάνο, μια υιοθεσία ή οτιδήποτε. Θέλει πίστη όμως και δύναμη», πρόσθεσε η ίδια.

Μάλιστα, η ίδια η Μαρίνα Ασλάνογλου ανέφερε στη συνέχεια για όταν έμεινε έγκυος:

«Ήμουν πολύ κυνική (όταν με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι τελικά έμεινα έγκυος) γιατί δε μπορούσα να το πιστέψω ούτε εγώ η ίδια.

Προσπαθούσα κι εγώ να συνειδητοποιήσω ότι έχω μια θετική απάντηση μετά από τόσο καιρό…. Το επόμενο διάστημα είχα μια έννοια, πρόσεχα αλλά μέχρι τον πέμπτο μήνα έπαιζα στο θέατρο».

Advertisements

 

 

thecaller.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα