Όλες οι λεπτομέρειες

Advertisements

820_aa238809-9bac-4ab3-9492-0554bba8809c

Τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιού τους Γιάννη γιόρτασαν, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, το απόγευμα της Δευτέρας 20 Απριλίου, τα οποία και πραγματοποιήθηκαν στο παραλιακό κέντρο Balux, της Γλυφάδας.

Το party είχε οργανωθεί για τις πέντε και οι καλεσμένοι, διάσημοι και μη, άρχισαν να καταφθάνουν με τεράστια χαμόγελα, δώρα και πολλές ευχές. Συνεργάτες της εκπομπής, φίλοι, συμμαθητές του μικρού Γιάννη με τους γονείς τους και συγγενείς ήταν εκεί για να μοιραστούν τη χαρά του διάσημου ζευγαριού, που βλέπει τον γιό του να μεγαλώνει.

Όπως κάθε «σωστό» party, έτσι κι αυτό, είχε concept και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα διάσημα αυτοκίνητα cartoon McQueen της Disney, που ο Γιαννάκης λατρεύει. Στο ίδιο concept σχεδιάστηκε, μετά από ειδική παραγγελία στη γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστίων “Fresh”, που ανήκει στον Ηλία Κρασσά και η τούρτα – υπερπαραγωγή, των γενεθλίων του μικρού αγοριού, που αντίκρισε προς μεγάλη του χαρά και έκπληξη.

  Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της, το οποίο είναι βγαλμένο από χριστουγεννιάτικη ταινία
Advertisements

fthis.gr