Μην χασετε

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αναγκάστηκε να μου δώσει ο πατέρας μου λεφτά»

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής των Onirama δεν κατέβαλλε το ποσό που είχε συμφωνήσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη διαζύγιό τους και το πρώην ζευγάρι κατέληξε στα δικαστήρια.

 

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή T-live, μετά το ζευγάρι είχε αρχικά συμφωνήσει ο τραγουδιστής να δίνει το ποσό των 4.000 ευρώ ως διατροφή για τις ανάγκες των παιδιών του. Ωστόσο, μετά την πανδημία του κορωνoiou ο τραγουδιστής επικαλέστηκε οικονομικά θέματα και το ποσό αυτό έπεσε στα 2.000 ευρώ μετά από συμφωνητικό που υπέγραψαν οι δύο πλευρές.

Ωστόσο, όπως υποστήριξε η παρουσιάστρια του Mega, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έκανε 70 συναυλίες αλλά και πάλι δεν έδωσε το συμφωνηθέν ποσό.

Advertisements

Παράλληλα, σύμφωνα με την πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου, αγόρασε ένα πολυτελές αμάξι 80.000 ευρώ. Η παρουσιάστρια του Mega επεσήμανε μέσα στο δικαστήριο ότι δεν αισθανόταν άνετα με αυτό που γινόταν αφού ήταν δημόσιο πρόσωπο και η υπόθεση θα έπαιρνε δημοσιότητα.

 

Ωστόσο, είπε ότι ήταν αδύνατο να αποφευχθεί. Σύμφωνα με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο τραγουδιστής θα μπορούσε να προσκομίσει κάποια χρήματα αλλά αδιαφόρησε. Έτσι, αναγκάστηκε να της δώσει χρήματα ο πατέρας της, γεγονός που φαίνεται και στον προσωπικό της λογαριασμό σύμφωνα με την ίδια.

 

Advertisements

Ο τραγουδιστής κατέβαλε μονάχα 5.000 ευρώ πριν γίνει το δικαστήριο αντί όλου του ποσού που χρωστούσε, ώστε να δείξει μία κίνηση καλής θέλησης. Σύμφωνα με την εκπομπή T-live, όταν ανέβηκε ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη στο βήμα είπε ότι του έδωσε 10.000 ευρώ για να μπορέσει να νοικιάσει ένα σπίτι, ν’ αγοράσει αυτοκίνητο και ότι τα χρήματα δεν έφταναν για να δώσει ο τραγουδιστής όλο το ποσό της διατροφής

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως έπρεπε να δώσει χρήματα στην εφορία και να πληρώσει τη δόση του αυτοκινήτου που είναι 400 με 500 ευρώ. Επίσης, αρνήθηκε πως κατέβαλε το ποσό των 80.000 ευρώ για αγορά αυτοκινήτου υποστηρίζοντας ότι δεν είναι καινούργιο αλλά μεταχειρισμένο.

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα