Μην χασετε

«Η μητέρα μου με παράτησε στο ορφανοτροφείο όταν ήμουν 7 ετών»: Η σuγκλονιστική ιστορία της ζωής της Dat Lilly που εύκολα θυμίζει σενάριο ταινίας

Η Dat Lilly είναι μία από τις πιο δημοφιλείς youtubers στην Ελλάδα. Τα βίντεό της έχουν μεγάλη απήχηση χάρη στο έξυπνο περιεχόμενο και το ιδιαίτερο χιούμορ της.

 

Αφηγήθηκε τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της που εύκολα θυμίζει σενάριο ταινίας.

Η απόρριψη από τη μητέρα της, ο εγκλεισμός της σε μοναστήρι σε ηλικία μόλις 7 ετών, ο «παράδεισος» που βρήκε στο ορφανοτροφείο και η τραγική σύμπτωση που της στέρησε την ευκαιρία να ξαναδεί τον πατέρα της σε ηλικία 15 ετών είναι μερικοί μόνο από τους σταθμούς της ζωής της.

Advertisements

«Ήμουν 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο . Μπήκα στη Γ΄Δημοτικού και βγήκα 18 ετών. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο σπίτι μου, οι γονείς μου είχαν χωρίσει. Στα 7 αναγκάστηκα να φύγω γιατί μπήκε ένας σύντροφος στο σπίτι που δεν ήταν καλή παρουσία για ένα μικρό παιδί.  Η μητέρα μου έκανε ένα παιδί με τον σύντροφό της. Της ήρθε το ερώτημα ή θα χωρίσεις και θα κρατήσεις το παιδί ή το παιδί θα φύγει και αποφάσισε να μείνουν μαζί και να διώξει εμένα».

«Μπήκα σε ένα ορφανοτροφείο που ήταν μοναστήρι έκατσα εκεί ενάμιση χρόνο. Ήταν άσχημες οι συνθήκες. Ήταν πολύ αυστηρά, πολύ ξύλο, απαγορευόταν να φοράμε παντελόνια.

«Η αδερφή μου με πήγε στο ορφανοτροφείο. Πήγαν κι εκείνες στο ορφανοτροφείο, όταν εγώ μπήκα εκείνες είχαν βγει. Η μητέρα μου δεν ήρθε ποτέ να με δει στο ορφανοτροφείο. Δεν πρόλαβα να της πω όσα ήθελα. Δεν ήξερα πώς να την αντιμετωπίσω, ένιωθα την ψυχρότητά της».

 

«Ο μπαμπάς μου δεν έμαθε ποτέ ότι ζούσα σε ίδρυμα. Για πρώτη φορά με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου στα 15 μου, ήταν σαν να προσπαθούσε να με την επόμενη ημέρα με πήρε η μαμά μου να πάμε να τη δούμε στο νοσοκομείο και την επόμενη ημέρα με πήρε η αδερφή μου και μου είπε ότι πέθανε η μαμά».

Advertisements

«40 ημέρες μετά τον θάνατο της μαμάς μου χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο πατέρας μου και μου είπε “είμαι εδώ για σένα, μην ανησυχείς για τίποτα”. Το ίδιο βράδυ πέθανε»

«Μετά πήγα σε άλλο ορφανοτροφείο και επειδή είχα μέτρο σύγκρισης το μοναστήρι το βρήκα “παράδεισο”. Χίλιες φορές που μεγάλωσα εκεί παρά να μεγάλωνα στο σπίτι μου».

«Όταν βγήκα από το ορφανοτροφείο ήταν όλα πολύ χαοτικά. Άκουγα τη λέξη κοινόχρηστα και νόμιζα θα πάω φυλακή αν δεν τα πληρώσω, τα μάθαινα όλα για πρώτη φορά. Έκανα πρακτική σε μία τράπεζα και ευτυχώς πληρωνόμασταν κι έτσι με τα πρώτα λεφτά μου πήγα και νοίκιασα το σπίτι μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η Youtuber.

 

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε όταν σταμάτησε να εργάζεται και που, όμως, στάθηκε η αφορμή για να ανακαλύψει τον «μαγικό κόσμο» του YouTube.

«Πέρασα μία φάση γερής κατάθλιψης όταν τελείωσα την πρακτική μου, έλιωνα στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Είδα τυχαία μία Youtuber που βραβευόταν, μπήκα την έψαξα, είδα τι κάνει και είπα “θέλω να το κάνω κι εγώ”».

 

znews.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα