Για τη σχέση τους και το ενδεχόμενο να τους δούμε να παρουσιάζουν μαζί μια εκπομπή μίλησαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Advertisements

 

«Παρουσίαση εκπομπής; Αν ήταν ένα concept που θα μας ταίριαζε δε θα λέγαμε όχι. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να μας ταιριάζει απόλυτα… Δε θα ρισκάρουμε να κάνουμε κάτι που δεν είμαστε εμείς» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης από την άλλη, αναφέρθηκε στη σχέση τους αποκαλύπτοντας πως η Μαριαλένα έχει τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει η μητέρα των παιδιών του.

 

«Δε κρατήσαμε κάτι μυστικό απλά είναι περίεργη η κατάσταση. Βρεθήκαμε στην άλλη άκρη του κόσμου χωρισμένοι, ήρθαμε πιο κοντά γιατί ήταν οι συνθήκες του παιχνιδιού τέτοιες. Συνεχίσαμε μετά το παιχνίδι να περνάμε μαζί και να ζούμε μαζί καταστάσεις, να ταξιδεύουμε. Μας θέλανε και οι δουλειές μαζί, πολύς κόσμος θέλει να μας βλέπει μαζί. Βήμα – βήμα θα γίνουν όλα. Δε μας αρέσουν γενικά οι μεγάλες ανακοινώσεις και τα μεγάλα λόγια, νομίζω είναι κάτι που το έχουμε δείξει. Είμαστε ταπεινοί, πατάμε γερά στα πόδια μας.

Advertisements

 

Δεν είμαστε έτοιμοι για μεγάλες ανακοινώσεις. Το είχα πει και από την πρώτη στιγμή ότι όσοι μας αγαπάνε θα περιμένουν να δουν τι πραγματικά μας αρέσει και πως νιώθουμε καλύτερα. Από όταν τη γνώρισα της είχα πει ότι βλέπω στο πρόσωπό της τη μητέρα των παιδιών μου. Βλέπω σε εκείνη τα χαρακτηριστικά που εγώ θέλω να έχει η μητέρα των παιδιών μου» είπε.

 

 

 

tlife.gr

 

Advertisements

 

Advertisements