Μην χασετε

Ρεγγίνα Μακέδου: Μας δείχνει τις αλλαγές που έχει υποστεί η εμφάνισή της αφότου άρχισε η περιπέτεια με την υγεία της

«Αγαπήστε το σώμα που παλεύει για να ζήσετε, είστε υπέροχοι»

 

Η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει τη δική της σκληρή μάχη για τη ζωή της και μετά την μεταμόσχευση που έκανε χρειάστηκε να νοσηλευτεί και πάλι καθώς οι επιπλοκές που προέκυψαν ήταν πολλές.

Μέσα από αναρτήσεις της στο instagram το τελευταίο διάστημα, έχει αποκαλύψει πως περνά αρκετά δύσκολα και υπάρχουν φορές που δυσκολεύεται να κάνει ακόμα και τα βασικά χωρίς όμως να το βάζει κάτω αφού το πείσμα και η θέλησή της για ζωή είναι πολύ ισχυρά.

Advertisements

Σήμερα, η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, τότε που ήταν ακόμα απόλυτα υγιής αλλά και μερικές πιο πρόσφατες εικόνες αφότου άρχισε η περιπέτεια με την υγεία της.

 

«Σε όλες τις φώτο είναι η ίδια γυναίκα πριν και μετά τις θεραπείες. Δεν έχω φωτο από τώρα αλλά θα βγάλω. Παίρνω πολλά μηνύματα από εσάς που το περνάτε για το σώμα σας. Παλεύει τόσο για να ζήσετε. Μη σας νοιάζουν τα πολλά ή λίγα κιλά, αυτά αλλάζουν. Κερδίζετε τη ζωή σας. Θα σας δείξω κάποια στιγμή πως είμαι και τώρα. Να σας αγαπάτε.

Μαλλιά πριν – μετά… πριν και πάλι μετά και με παραμορφωμένο πρόσωπο από το πρήξιμο. Ναι αλλάζεις, ναι, δεν σε αναγνωρίζεις όμως είσαι εσύ. Αγάπη μου σας καταλαβαίνω όλες και όλους. Θα βγουν τα μαλλιά. Θα φύγει το πρήξιμο. Τώρα και εγώ και πολλοί από εσάς έχουμε άλλο να παλέψουμε. Αγαπήστε το σώμα που παλεύει για να ζήσετε, είστε υπέροχοι» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Advertisements

 

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα