Μην χασετε

Νώντας Μπάρκας: Αυτός είναι πατέρας της Δανάης όπου πήρε τα εκφραστικά πράσινα μάτια της

Η Δανάη Μπάρκα αν και μοιάζει πάρα πολύ στη μητέρα της, τα εκφραστικά πράσινα μάτια της, τα έχει πάρει από τον πατέρα της, Νώντα Μπάρκα.

 

Ο Νώντας Μπάρκας είναι άνθρωπος που μένει «μακριά» από τα φώτα της δημοσιότητας και επιλέγει να βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του αθόρυβα πίσω από τις κάμερες.

Δανάη Μπάρκα: Η ομοιότητα με τον πατέρα της, Νώντα

«Με ρωτάνε συνέχεια για την μαμά μου επειδή είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή να μιλήσω για εκείνον. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος. Εκνευριστικά καλός με όλη την σημασία, τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί και αυτό είναι το ποιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού που πρέπει να καταπατηθεί́ το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί για τα παιδιά  αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί ένα παιδί είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς», είχε αποκαλύψει η Δανάη Μπάρκα μιλώντας για τον πατέρα της.

Advertisements

 

Να αναφέρουμε πως το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε όταν η ηθοποιός έμεινε έγκυος στα 22 της χρόνια, ενώ χώρισαν γρήγορα αφού και οι δυο τους ήταν αρκετά μικροί ηλικιακά.

«Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα