Μην χασετε

Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης – Τι υποστήριξε στις Αρχές μετά την αποκάλυψη της φρίκης

Το δρομο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης που βιάζονταν και εκδίδονταν στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη για το αδίκημα της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, αρνήθηκε τα πάντα επικαλούμενη και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν πια κατάλαβε -όπως υποστηρίζει -τι συνέβαινε στην κόρη της. Η 37χρονη, ήταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ιδιαίτερα φορτισμένη και μέσα στο γραφείο της ανακρίτριας εκλαιγε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η ανακριτρια που χειρίζεται την υπόθεση ρώτησε για τα τέσσερα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ στο λογαριασμό της, για τις συνομιλίες της και τα μηνύματα με του Ηλία Μίχο και τη συζυγό του. Να σημειωθεί ότι τα εμβάσματα είναι τέσσερα συνολικά και φέρονται να προέρχονται από δύο πρόσωπα. Από αυτά το ένα πρόσωπο δεν έχει ταυτοποιηθεί και το δεύτερο δεν έχει συλληφθεί.

 

Advertisements

Η πρώτη κατάθεση της μητέρας

«Η κόρη μου ήταν μαζί με τον αδελφό της διακοπές στο νησί που μένει η κουνιάδα μου. Όπως με ενημέρωσε εκείνη, είδε την κόρη μου να ασχολείται διαρκώς με το κινητό της. Επειδή είναι μικρή και δεν το θεωρούσε σωστό της το πήρε. Όταν έγινε αυτό, η κόρη μου τρελάθηκε και τότε η θεία της κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει.

Της είπε να το ανοίξει και να της δείξει τι κρύβει. Αφού την έπεισε μετά από ώρα κατάλαβε ότι η μικρή είχε συνομιλίες ερωτικού περιεχομένου με τον Ηλία Μίχο. Διαπίστωσε ότι ο 53 χρόνος ζητούσε από την κόρη μου να του αποστείλει φωτογραφίες και βίντεο. Ακόμη της έλεγε χυδαία πράγματα. Τα μηνύματα αυτά τα έβγαλε φωτογραφίες η θεία της και μου τα έστειλε αμέσως. Όταν τα έμαθα σοκαρίστηκα».

Όπως κατέθεσε η μητέρα του κοριτσιού ξεκίνησε να πηγαίνει στο μαγαζί του 53χρονου τον περασμένο Απρίλιο. 

«Τον Απρίλιο ξεκίνησα να πηγαίνω στο μαγαζί του για να καθαρίζω, επειδή δεν είχα άλλη δουλειά και έπρεπε να συντηρήσω τα οκτώ παιδιά μου. Μετά από λίγο καιρό βρήκα άλλη δουλειά και σταμάτησα να πηγαίνω. Τότε εκείνος μου πρότεινε να του έστελνα την κόρη μου να τον βοηθάει στο καθάρισμα για να βγάζει κι εκείνη χαρτζιλίκι και επειδή τον εμπιστευόμουν, δέχτηκα. Ήξερα ότι βοηθούσε συνανθρώπους κι έκανε δωρεές και τον θεωρούσα καλό άνθρωπο».

Advertisements

 

Η δεύτερη κατάθεση της μητέρας

Στην δεύτερη κατάθεση της, στις 7 Σεπτεμβρίου, η μητέρα αναφέρει για πρώτη φορά στους αστυνομικούς την επικοινωνία που είχε με τη σύζυγο του 53χρονου στις 3 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία, όπως ισχυρίζεται η ίδια,  η σύζυγος του Ηλία Μίχου της ζήτησε να μην πει τίποτα σε κανέναν και την πρότεινε να υπογράψουν ένα χαρτί σε δικηγόρο. 

«Στις 3 Σεπτεμβρίου έστειλα μήνυμα στην σύζυγο του Μίχου λέγοντάς της ότι πρέπει να επικοινωνήσουμε για κάτι σοβαρό… Μετά από μερικές ώρες μου τηλεφώνησε η ίδια και την ενημέρωσα τι έχει συμβεί με την κόρη μου και τον άντρα της. Στην αρχή δε με πίστεψε. Μου ζήτησε αποδείξεις και της είπα ότι έχω τα μηνύματα που αντάλλαξαν και θα της έστελνα δύο για να με πιστέψει. Μετά απ’ αυτό ξαναμιλήσαμε στο τηλέφωνο. Ήταν σοκαρισμένη και σε όλες μας τις συζητήσεις με παρακαλούσε να μην πω τίποτα σε κανέναν, γιατί όπως έλεγε «θα καταστραφούν δύο οικογένειες».

Της είπα ότι είναι αδύνατο να μου ζητάει να μη μιλήσω πουθενά. Επίσης μου είπε αν θέλω να πάμε σ’ ένα δικηγόρο δικό της να υπογράψω ένα χαρτί όπου θα δηλώνω ότι δεν θα κάνω κάποια περαιτέρω ενέργεια σε βάρος του άντρα της και αυτή σε αντάλλαγμα θα μου έδινε χρήματα και θα μου έβρισκε δουλειά, ενώ θα μεσολαβούσε να βρούμε ψυχολόγο για το παιδί μου και ό,τι άλλο χρειαζόταν. Της απάντησα ότι δε δέχομαι. Με ρώτησε αν έχω πάει στην αστυνομία και της είπα ψέματα πως δεν έχω πάει.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το Tlive, η μητέρα της 12χρονης ήδη από τις 3 Σεπτεμβρίου έλεγε στη σύζυγο του 53χρονου πως και η ίδια δεν θέλει να φτάσουν στα άκρα αλλά την πιέζει η θεία του παιδιού, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατέθεσε στους αστυνομικούς το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου. 

 

Και ενώ η μητέρα της 12χρονης, στη συμπληρωματική της κατάθεση στις 7 Σεπτεμβρίου αναφέρει ότι η σύζυγος του 53χρονου της έταξε χρήματα για να εξασφαλίσει τη σιωπή της, την επόμενη ημέρα, όπως αποκάλυψε το Tlive, ζητούσε η ίδια 100 ευρώ από τη σύζυγο του Ηλία Μίχου. 

Advertisements

Μητέρα 12χρονης: Θέλω 100 ευρώ   

Να πάω το παιδί με ΤΑΧΙ σε γιατρό και να πληρώσω τον γιατρό.   

Περιμένω την απάντησή σου για σήμερα   

Μητέρα 12χρονης: Καλησπέρα. Τι κάνεις; Θα χρειαστώ 100 ευρώ σήμερα.  

Όπως βλέπεις δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση τίποτα. Το έχω παγώσει. Τουλάχιστον να με βοηθάς κι εσύ όμως όταν στο ζητάω και τώρα έχω πολύ καιρό να σου ζητήσω. 10 η ώρα στο σημείο που με περιμένεις, απάντησε μου εδώ ναι ή όχι γιατί δεν έχω ίντερνετ. 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα