Μην χασετε

Γυναίκα διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με άντρα που κατηγορείται για ασέλγεια στην κόρη της

Ένας ιδιωτικός ντεντέκτιβ, τον οποίο είχε προσλάβει ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού από την περιοχή της Ζαχάρως φαίνεται ότι αποκάλυψε την υπόθεση της ασέλγειας από τον επιχειρηματία στη Ζαχάρω.

 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της «Πρώτης» ο πατέρας της 12χρονης είχε αντιληφθεί εδώ και καιρό, ότι η σύζυγος του διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, ωστόσο ποτέ δεν φανταζόταν ότι ο επιχειρηματίας είχε βάλει στο «μάτι» και την ανήλικη κόρη του και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έστελνε άσεμνα μηνύματα προς την ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο ιδιωτικός ντεντέκτιβ, αποκάλυψε στον πατέρα του 12χρονου κοριτσιού τι συνέβαινε, ο πατέρας έδιωξε την σύζυγο του και μητέρα της 12χρονης από το σπίτι ζητώντας παράλληλα να απομακρυνθεί και από την ανήλικη κόρη τους.

Advertisements

 

Τα στοιχεία τα οποία έχουν κατατεθεί προς της Εισαγγελία, ουσιαστικά «καίνε» τον επιχειρηματία από τη Ζαχάρω, ωστόσο η έρευνα από πλευρά της Αστυνομίας προχωρά με γοργούς ρυθμούς και υπό άκρα μυστικότητα, σύμφωνα και με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την Εισαγγελία.

Αυτό το οποίο αναμένεται να εξεταστεί είναι εάν ο επιχειρηματίας από τη περιοχή της Ζαχάρως- που διατηρούσε εδώ και δύο περίπου χρόνια σχέση με την μητέρα της 12χρονης- έχει προβεί και σε άλλες πράξεις εις βάρος του ανήλικου κοριτσιού.

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα