Μην χασετε

Ποια είναι τα ζώδια που αγαπούν την αλλαγή και ποια είναι εκείνα που λατρεύουν τη συνήθεια

Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή εκτός από τις αλλαγές. Τα πάντα γύρω μας μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε ούτε να προβλέψουμε ούτε να αλλάξουμε.

 

Υπάρχουν άνθρωποι που προσαρμόζονται εύκολα και δέχονται αυτές τις αλλαγές και άλλοι που δυσκολεύονται να αποδεχτούν πως η ζωή δεν είναι όπως είχαν προβλέψει ή σχεδιάσει. Σε ποια ζώδια ανήκουν οι μεν και σε ποια οι δε;

Οι λάτρεις της αλλαγής

Κριός

Η ζωή θέλει ρίσκο, περιπέτεια και σασπένς. Ο παρορμητικοί Κριοί τολμούν και ρισκάρουν, έστω και αν ξέρουν ότι δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διακρίνουν τις νέες ευκαιρίες και δεν διστάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα, ενώ υποστηρίζουν μέχρι τέλους τις επιλογές τους. Ακόμα και όταν κάνουν λάθος, θα προσπαθήσουν να το διορθώσουν, χωρίς όμως να παραδεχθούν ότι έσφαλαν. Οι επιλογές τους έχουν πιο εγωκεντρικό χαρακτήρα και σίγουρα επιδιώκουν τις αλλαγές χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες.

Advertisements

 

Δίδυμοι

Ουσιαστικά είναι οι δημιουργοί της αλλαγής. Οτιδήποτε καινούριο, πρωτοπόρο και ανεξερεύνητο, ερεθίζει το ενδιαφέρον τους. Λατρεύουν το ρίσκο και δεν φοβούνται να κάνουν το επόμενο βήμα, όταν οι άλλοι διστάζουν. Εύκολα ένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου μπορεί να αλλάξει μέρος κατοικίας ή ακόμα και χώρα διαμονής, ενώ το ίδιο εύκολα κάνει και αλλαγές στην καριέρα του. Οι Δίδυμοι ψάχνουν διαρκώς νέες πληροφορίες και αναζητούν το καινούριο. Βαριούνται εύκολα και συχνά αναρωτιούνται «γιατί να βρίσκομαι συνέχεια σε αυτό το σημείο, ενώ υπάρχουν τόσα ακόμα να δω και να κάνω;».

Τοξότης

Όπως και οι Δίδυμοι, έτσι και οι Τοξότες βρίσκονται σε μια διαρκή αναζήτηση. Ψάχνουν το καινούριο, το διαφορετικό, το περιπετειώδες. Λατρεύουν τις νέες εμπειρίες και δεν λένε όχι σε προτάσεις για ξαφνικά ταξίδια και εξόδους. Γίνονται συχνά τολμηροί στον οικονομικό και διαπροσωπικό τομέα, ενώ εύκολα θα μεταπηδούσαν σε έναν άλλο επαγγελματικό κλάδο, ειδικά αν υπήρχαν δείγματα καταξίωσης και ανέλιξης. Η λαχτάρα τους για το καινούριο τους οδηγεί σε παράτολμες αποφάσεις.

 

Advertisements

Οι λάτρεις της συνήθειας

Ταύρος

Κάθε τι τολμηρό και καινούριο τρομάζει τους Ταύρους. Δύσκολα θα αλλάξουν τη ρουτίνα και τις συνήθειές τους. Αυτό το ζώδιο της γης αγαπά τη σταθερότητα όσο τίποτα στον κόσμο και δεν επιδιώκει τις αλλαγές. Για να πετύχει τους στόχους του θα κινηθεί ήρεμα και μεθοδικά, ενώ ο μόνος λόγος που ίσως ριψοκινδυνεύσει κάποια στιγμή στη ζωή του, είναι ο μεγάλος eρωτας. Και εκεί βέβαια, δεν θα περάσει τα όρια, απλώς θα γίνει ελάχιστα πιο τολμηρός.

Λέων

Εντυπωσιακοί, με εμφάνιση που τραβά τα βλέμματα, δημοφιλείς και… κολλημένοι στις ιδέες τους, οι Λέοντες, όσο παράξενο κι αν ακούγεται δύσκολα θα πάρουν ένα ρίσκο. Αποφασιστικοί και δυναμικοί δεν δέχονται το “όχι” σαν απάντηση στις απαιτήσεις τους, αλλά θεωρούνται και αρκετά σταθεροί και πεισματάρηδες. Θα αγωνιστούν για να πετύχουν και θα γίνουν οι κορυφαίοι στον τομέα τους, αλλά δεν θα αλλάξουν συνήθειες. Θα πάρουν ορισμένα ρίσκα στον επαγγελματικό τομέα ή τα eρωτικά, μόνο έπειτα από κάποια «έκρηξη» ενθουσιασμού.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα