Μην χασετε

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν ξέρουν να κρατάνε μυστικά

Η εμπιστοσύνη στις σχέσεις είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε πιο προσωπικές, πολύ δύσκολα χτίζεται και πολύ εύκολα χάνεται. Ωστόσο, για ορισμένους ανθρώπους είναι μάλλον… άγνωστη λέξη. Ναι, υπάρχουν εκείνοι που κρατούν τα μυστικά που τους εκμυστηρευόμαστε και άλλοι που  όταν κατέχουν μια εμπιστευτική πληροφορία, τους κυριεύει ένα συναίσθημα που τους κάνει να θέλουν αμέσως να την αποκαλύψουν σε τρίτους. Είναι πολύ πιθανό αυτοί οι άνθρωποι να ανήκουν σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

 

Δίδυμοι

Επικοινωνιακοί, έξυπνοι και αρκετά… ομιλητικοί. Μαθαίνουν τα μυστικά των άλλων και πολύ εύκολα μεταδίδουν σε τρίτους αυτή την πληροφορία. Η εμπιστοσύνη που δείχνετε σε έναν Δίδυμο μπορεί εύκολα να κλονιστεί, αν και όχι σκόπιμα. Οι Δίδυμοι με τις διαρκείς εναλλαγές στην ψυχολογία τους και τα πολλά προσωπεία τους, δεν αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να πληγώνουν τον άλλον αποκαλύπτοντας τα μυστικά του ή σταματώντας ξαφνικά τις σχέσεις τους μαζί του.

Advertisements

Παρθένος

Ιχθύς

Συναισθηματικοί και αυθόρμητοι, οι Ιχθείς εύκολα θα αποκαλύψουν τα μυστικά σας, όχι με δόλο ή επίτηδες. Απλώς, θα τους ξεφύγουν. Τα έντονα συναισθήματά τους, μάλιστα, είναι η κινητήριος δυναμή τους σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Γι’ αυτό σκεφτείτε δυο φορές πριν μιλήσετε μαζί τους για κάτι πολύ προσωπικό σας.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα