Μην χασετε

Ποια είναι τα 3 γυναικεία ζώδια που δείχνουν προτίμηση στους νεότερους άνδρες.

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω αδιαφορούν για τη διαφορά ηλικίας και το χάσμα γενεών. Αυτό που τις ενδιαφέρει είναι να απολαμβάνουν τη ζωή, να ερωτεύονται και να νιώθουν αναζωογονημένες με έναν νεότερο άνδρα στο πλευρό τους. Μια τέτοια σχέση αναζωογονεί το πάθος τους. Ας δούμε λοιπόν τις επόμενες ζώνες…

Advertisements

Η γυναίκα Αιγόκερως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Ένας άντρας νεότερος από εκείνη είναι… βούτυρο στο ψωμί της. Ξέρει πώς να τον χειριστεί και παράλληλα την εξιτάρουν όλες αυτές οι διαφορές και οι αντιθέσεις τους, μιας την φέρνει στην θέση της «δασκάλας» στην σχέση. Αναλαμβάνει από μόνη της να μάθει στο τεκνό όλα όσα δεν γνώριζε και να το… διδάξει με κάθε τρόπο. Ο ρόλος αυτός της ταιριάζει γάντι και μια σχέση με διαφορά ηλικίας την ανανεώνει και την ολοκληρώνει κάποιες φορές.

ΛΕΩΝ

Η γυναίκα Λέων με έναν άντρα μικρότερο από εκείνη νιώθει η απόλυτη… βασίλισσα. Ανανεώνεται, αισθάνεται ξανά μικρό κοριτσάκι και μπορεί να κάνει κάθε είδους τρέλα «τυφλωμένη» από το πάθος και την έξαψη του έρωτα που ζει. Φυσικά και δεν θα ντραπεί να το… κυκλοφορήσει το τεκνό, μιας και θα νιώθει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους και θα ξέρει ότι οι άλλες γυναίκες σκάνε από το κακό τους που δεν έχουν έναν τόσο ωραίο και νέο άντρα στο πλευρό τους και φυσικά την ζηλεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα Υδροχόος είναι πολύ μπροστά από την εποχή της και για εκείνη το να σπάει τα ταμπού και τις προκαταλήψεις, να είναι μοντέρνα και προοδευτική, είναι… ελιξίριο ζωής. Το να κάνει σχέση με έναν άντρα μικρότερό της ηλικιακά και μάλιστα να τον δείχνει, να τον κυκλοφορεί και να τον καμαρώνει, είναι σαν να έχει κάνει δέκα μπότοξ και δύο πλαστικές. Τόσο νέα νιώθει σωματικά και ψυχικά. Είναι μια γυναίκα ελεύθερη, που δεν την νοιάζει τι θα πει η κοινωνία και φροντίζει να απολαμβάνει την ζωή της στο έπακρο. Άρα είναι και τεκνατζού και το χαίρεται όσο δεν πάει!

astrology.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα