Μην χασετε

Δεν φιλτράρουν τα λόγια τους: Tα 3 πιο ειλικρινή ζώδια

Ενώ ορισμένα ζώδια εκφράζουν τις σκέψεις τους με επιφύλαξη και διπλωματία, άλλα δεν φοβούνται να είναι τολμηρά και να εκφράζουν ανοιχτά τη γνώμη τους για τους άλλους. Μπορεί να έχεις ήδη κάποια ζώδια στο μυαλό σου, οπότε ας δούμε ποια ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες!

Advertisements

Ναι, ίσως ο Παρθένος θα μπορούσε να είναι σε αυτή τη λίστα, αλλά τον αποκλείουμε, διότι οι αντιδράσεις του είναι περισσότερο παθητικές – επιθετικές παρά αγενείς.

Αυτοί όμως που πραγματικά φαίνεται ότι δεν μπορούν να σταματήσουν τη ροή των ειλικρινών σκέψεών τους είναι:

Οι Κριοί είναι παθιασμένοι και αυθόρμητοι, λόγω του στοιχείου της φωτιάς που τους κυβερνά, και αυτό μπορεί να εκφραστεί με έντονη ορμή και φυσικά εξαιρετική ειλικρίνεια. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο φροντίζουν να μη λένε τίποτα άλλο εκτός από την αλήθεια. Πιστεύουν επίσης ότι δε γίνεται να δίνουν στους ανθρώπους ψεύτικες ελπίδες και φροντίζουν να τους βοηθήσουν δίνοντας γνήσιες συμβουλές ή σχόλια.

Δίδυμοι

Ως ζώδιο του αέρα, οι Δίδυμοι δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από το να συζητούν με άλλους ανθρώπους. Αλλά μπορεί να είναι λίγο… άξεστοι μερικές φορές – πράγμα που σίγουρα μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες. Δε σκέφτονται πολύ πριν μιλήσουν και δε διστάζουν να πουν τη γνώμη τους. Το πράγμα περιπλέκεται όταν ξεχνούν πως δεν είναι όλοι τόσο ανοιχτόμυαλοι και γίνονται εύκολα αγενείς. Είναι τόσο κυκλοθυμικοί που μπορεί να φέρονται ευγενικά τη μία στιγμή και αγενέστατα την άλλη και ενώ γνωρίζουν πώς να εκφραστούν σωστά, προτιμούν να το κάνουν με τον πιο «βάναυσο» τρόπο.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι οι φίλοι που θα πουν «ναι» σε όλα. Το περιπετειώδες πνεύμα τους έχει όμως και μια άλλη πλευρά. Δε φοβούνται να πουν τη γνώμη τους και μπορεί να γίνουν κι εκείνοι λίγο άξεστοι. Συνήθως λένε αυτό που σκέφτονται – ακόμη και όταν κανείς δεν τους ρωτάει. Θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε βάναυσα ειλικρινείς, ενώ όταν κάποιος ή κάτι τους χαλάσει τη διάθεση δε διστάσουν να φερθούν χοντροκομμένα.

pink.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα