Η Ρεγγίνα Μακέδου εδώ και αρκετό καιρό έχει αποκαλύψει ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω κάποιων επιπλοκών που είχε μετά τη μεταμόσχευση που έκανε.

 

Σήμερα αποφάσισε να βάλει τα καλά της, να βγάλει μια χαμογελαστή φωτογραφία της και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram μερικές σκέψεις και συναισθήματα από αυτόν τον δύσκολο μήνα που πέρασε.

«Όπως κατάλαβα από τα μηνύματα σας… σας έλειψα! Πέρασα λίγο δύσκολα…είχα μια παρενέργεια μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα. Δεν το έπαθα μόνο εγώ… αφού πάρουμε το μόσχευμα ξεκινάει ο αγώνας για να κερδίσουμε τη ζωή μας… μέσα έξω στο νοσοκομείο το μόσχευμα κάνει ‘’επιθέσεις ‘’ οι γιατροί έχουν λύσεις . Δίπλα μου σε όλο ήταν άνθρωποι που το πέρασαν η το περνάνε.

Advertisements

Πυρετός να σαι Ιούλιο με 2 κουβέρτες. Τρέμουλο τόσο που να δεν μπορείς καν να πιάσεις την ινσουλίνη .. το κινητό .. το νερό.. φάρμακα που ούτε μπορούσα να μετρήσω.. δεν είμαι όμως μόνο εγώ !!!!!! Έτσι είναι οι ήρωες είναι γύρω μας!!!

Μικροί και μεγάλοι!!! Έκλαψα, ξέσπασα δεν είχα καμία διάθεση να σηκωθώ να πω κάτι να χορέψω. Είπα σε μια νοσηλεύτρια εγώ ήμουν η δύναμη για άλλους και κοίτα με δεν μπορώ να πάω τουαλέτα. «Τώρα είσαι πιο δυνατή μου πε» με έκανε να γελάσω μου πε τόσο όμορφα λόγια…

Δεν είμαι όλα χοροί και χαμογέλα υπάρχουν μέρες που θες να σαι μόνος σου να πονέσεις να κλάψεις να κάνεις τη προσευχή σου! 30 περίεργες δύσκολες μέρες που εύχομαι να μην ξανάρθουν στη κατάσταση μας όλα είναι πιθανά!

Ευτυχώς ήταν η Μαμά εκεί όποτε ήμουν χάλια έκανε τα πάντα να μαι καλά. Κοιτα τώρα είμαι έξω εδώ και λίγες μέρες και σήμερα βγήκα στην αυλή ντύθηκα έβγαλα τις πιτζάμες και είπα να σας θυμίσω ότι ότι μας και αν περνάμε πάντα το φως θα κερδίζει!!!
Γίνετε δότες μυελού των οστών!!! Σήμερα !!!! Θα βοηθήσεις έναν σαν εμένα να έχει το δικαίωμα να παλέψει για τη ζωή του!!!!

Advertisements

Καλοκαίρι πάντα η χώρα δεν έχει αίμα σας παρακαλώ πάτε είναι 10’ από το χρόνο σας! Σας ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη για το σεντόνι» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

 

tlife.gr

Advertisements
Advertisements