Η Πάολα μπορεί να έκανε μια διπλή εμφάνιση στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2017, ωστόσο οι τηλεθεατές του Alpha δεν την είδανε ποτέ στην τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, που βρισκόταν επί σκηνής μαζί με την Πάολα στo ένα από τα δύο κομμένα act, ξεκαθάρισε πως δεν γνώριζε τον λόγο που η εμφάνισή τους δεν μεταδόθηκε ποτέ, ωστόσο ανέφερε πως «ξέρω ότι κάτι σοβαρό θα γίνει, αλλά δεν φταίω εγώ».

Με τη σειρά του, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε: «Να σου πω το ρεπορτάζ από την πλευρά της Πάολας; Από τον κύκλο της δηλαδή γιατί την ίδια δεν την ένοιαξε καθόλου, πέρασε και δεν ακούμπησε, κάνει διακοπές στη Χαλκιδική. Δεν το είδε καν! […] Από τον κύκλο της, όχι μόνο πικράθηκαν, είναι εξοργισμένοι με αυτό που συνέβη! Τι λένε; Η Πάολα πήρε μαζί με την Παολίνα ένα βραβείο, αλλά η συμφωνία ήταν να πάρει και ένα δεύτερο. Η συμφωνία, η ενημέρωση, η σκαλέτα του MAD που της δόθηκε ανέφερε πως βγαίνεις και παίρνεις το βραβείο το πρώτο, κάνεις την πρώτη εμφάνιση επί σκηνής, κάνεις και δεύτερη εμφάνιση και έχεις και ένα δεύτερο βραβείο που παίρνεις. Σας μεταφέρω τι μου είπαν… Ενώ η βραδιά έχει ξεκινήσει και έχει πάρει το πρώτο βραβείο, μετά την εμφάνισή της πάνε στο καμαρίνι και της λένε ότι δεν θα πάρει το δεύτερο βραβείο που είναι στη σκαλέτα. Όταν ρώτησε γιατί, της απάντησαν ότι ήταν ένα βραβείο που το διεκδικούσαν πολλοί και για να μην έχουμε προβλήματα με άλλες δισκογραφικές και καλλιτέχνες αυτό το βραβείο δεν θα δωθεί».

  Μέμος Μπεγνής: «Αγαπητά ΜΜΕ ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές. ΔΕΝ είμαι εγώ.»

Τότε, το σύνολο της παρέας του «Πρωινού» διαφώνησε μαζί του με τη Φαίη Σκορδά να λέει πως τη σκαλέτα ή το πρόγραμμα των βραβείων δεν την κρατούν ποτέ οι καλεσμένοι.

Στη συνέχεια, ο Θέμης Γεωργαντάς πρόσθεσε: «Ως παρουσιαστής των MAD Video Music Awards -και δεν μιλάω ως MAD αυτή τη στιγμή- κάθε χρόνο κάνω τα βραβεία χωρίς να γνωρίζω τα αποτελέσματα, τα οποία έρχονται την ημέρα των βραβείων μέσω του site των Video Music Awards. Όλοι οι καλλιτέχνες που είναι υποψήφιοι σε κάποιες κατηγορίες οφείλουν να είναι στις θέσεις τους ή η παραγωγή να γνωρίζει πού βρίσκονται, αν για παράδειγμα έχει βγει ένας καλλιτέχνης να τραγουδήσει. Κανένας μα κανένας δεν πηγαίνει ποτέ σε κανένα καλλιτέχνη δεν πηγαίνει ποτέ να πει ότι στις 11.15 ανεβαίνεις και παίρνεις βραβείο. Σε ότι αφορά σε όλο αυτό που έχει γίνει, επειδή έλειπα το Σαββατοκύριακο δεν είχα ιδέα. Σήμερα δεν μπορώ να κάνω τον χαζό και να σας λέω ότι δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε. Όμως εφόσον το κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι δεν έχει δώσει μια επίσημη απάντηση, εγώ δεν μπορώ να πω το παραμικρό. Η ροή στα events είναι αυστηρή, το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι οι απονεμητές γιατί κάποιος μπορεί να μην έρθει».

  Βέφα Αλεξιάδου: Στα δικαστήρια για μία μαγειρίτσα κοτόπουλο

yupiii.gr