Μην χασετε

Οι 4 γυναίκες που τα χαρακτηριστικά του ζωδίου τους, τις κάνει δύσκολες να κατακτηθούν.

Θα πρέπει να επενδύσεις αρκετό χρόνο και προσπάθεια.

Advertisements

Οι παρακάτω γυναίκες των ζωδιακών, ανεξαρτήτως εμφάνισης, δεν είναι οι πιο εύκολοι στόχοι για τους άνδρες. Μπορεί να απαιτούν έναν πιο δυναμικό τρόπο προσέγγισης, να είναι απαιτητικές ή ακόμα και να δυσκολεύονται να δεχθούν εύκολα. Είναι βέβαιο πως απαιτείται αφοσίωση, αντοχή και επιμονή για να τις κερδίσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Για να είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν κατάλαβε 100% ότι στις Ψαρίνες αρέσει να τις κυνηγούν από πρόθεση ή απλά γιατί είναι UFO και δεν καταλαβαίνουν ότι κάποιος ενδιαφέρεται γι’ αυτές. Ντροπαλές, όπως είναι, δύσκολα κάνουν την πρώτη κίνηση και συνήθως, όταν τις προσεγγίζουν ερωτικά είναι πολύ κουμπωμένες. Βέβαια, δεν είναι από τις πιο «δύσκολες» του ζωδιακού για να τις ρίξεις. Αν μάλιστα γίνεις λίγο πιο επίμονος/η στο κυνήγι από τις πρώτες φορές, δε θα αργήσουν να υποκύψουν.

Η Καρκίνα έχει την τάση να προσελκύει τους κυνηγούς. Είναι κι αυτή ντροπαλή και ταυτόχρονα πολύ επιφυλακτική. Κυριολεκτικά, στα ερωτικά της πηγαίνει σαν τον… κάβουρα γι’ αυτό θέλει λίγο… δουλίτσα παραπάνω για να ανοιχτεί σε όποιον του αρέσει. Τελικά όμως, το αποτέλεσμα θα τον δικαιώσει αφού θα κερδίσει την αγάπη του.

Ως γνωστό, είναι το ζώδιο της λεπτομέρειας, παρατηρεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ και τίποτα δεν ξεφεύγει από την προσοχή του. Όταν συναντά κάποιο πρόσωπο, πρέπει να γνωρίζει στάνταρ ότι θέλει να είναι μαζί της (κι όχι μόνο για μια νύχτα) γι’ αυτό και δεν είναι εύκολη περίπτωση. Χρειάζεται πολύ κυνήγι, σειρά ρομαντικών χειρονομιών, απανωτά ραντεβού και αρκετή κουβέντα για να πειστεί και τελικά να υποκύψει.

ΖΥΓΟΣ

Η Ζυγίνα είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια και κάπως νάρκισσος (την αλήθεια λέμε), οπότε, κολακεύεται ιδιαίτερα, όταν την κυνηγούν και γίνεται το αντικείμενο της προσοχής και του ενδιαφέροντος από κάποιον που του αρέσει. Θέλει να της κάνουν κομπλιμέντα, να την κοιτάζουν με θαυμασμό, να την κανακεύουν (και ποιος δε θέλει δηλαδή) και γενικά να της δείχνουν ότι την βλέπουν σαν την επόμενη σύντροφο κι όχι μόνο ερωμένη!

astrology.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα