Μην χασετε

Έχει ταλέντο στη χειραγώγηση: Ποιο είναι το πιο χειριστικό ζώδιο

Επίσης, διαθέτει ιδιαίτερα έντονο ένστικτο.

Advertisements

Όλα τα ζώδια έχουν τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα τους. Ποιο πιστεύεται, όμως, οτι έχει ταλέντο στη χειραγώγηση; Ποιο είναι εκείνο που αποζητάει να έχει πάντα τον απόλυτο έλεγχο και να κατευθύνει τις σκέψεις μας, για να πετυχαίνει βέβαια, αυτά που έχει στο μυαλό του;

Ενώ εν δυνάμει είμαστε όλοι και όλες χειριστικοί και χειριστικές, οι άνθρωποι που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο εκβιάζουν τα συναισθήματα των γύρω τους, απαιτούν υποταγή και πίστη, ενώ αν υποψιαστούν (χωρίς να επιβεβαιώσουν) ότι κάτι που δεν τους αρέσει συμβαίνει, τότε ο εκδικητικός τους χαρακτήρας θα βγει μπροστά.

Έχουν πολύ καλό ένστικτο και μπορούν να βλέπουν μπροστά, ικανότητα που τους επιτρέπει -σε έναν βαθμό- να ελέγχουν το μυαλό και τη σκέψη των άλλων. Ποτέ δεν είναι τόσο διακριτικοί όσο νομίζουν ότι είναι και η προσπάθεια χειραγώγησής τους το ίδιο. Είναι επιδέξιοι στο να διαβάζουν ανθρώπους και καταστάσεις, τις οποίες χρησιμοποιούν πάντα προς όφελός τους και δεν έχουν πρόβλημα, αν εντοπίσουν την αδυναμία του άλλου να τη χρησιμοποιήσουν υπέρ τους. Είναι πολύ πειστικοί όταν μιλούν και μπορούν εύκολα να κάνουν τους άλλους να πιστεύουν ότι έχουν λάθος, ακόμα κι όταν δεν κάνει απολύτως τίποτα.

Το πιο χειριστικό που μπορούν να κάνουν; Να εκβιάζουν τα συναισθήματά σας και να σας κάνουν να πιστεύετε πως θα τους χάσετε από τη ζωή σας. Συμπεριφορά που χαρακτηρίζεται πέρα από χειριστική και τοξική.

Ωστόσο, δεν διστάζουν να αναλάβουν ευθύνες και να δείχνουν γενναιότητα, επειδή θέλουν να έχουν τον έλεγχο, αλλά και να προστατεύσουν τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής τους.

Ποιο είναι, λοιπόν, το πιο χειριστικό ζώδιο;

Ο Σκορπιός! Φυσικά, στην ίδια λίστα βρίσκονται και άλλα ζώδια με τον Ζυγό να προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς θεωρείται ένα δίκαιο και χωρίς πολλές εκρήξεις ζώδιο.

marieclaire.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα