«Στα καλά καθούμενα» βρέθηκε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την τεράστια επιτυχία του ρόλου του στο σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά» και τον ρόλο του «χλαπάτσα».

«Από τη δημοσιότητα, έχω έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση, άλλα το αντιμετωπίζω με τρόπο ωραίο. Με έχουν πει πολλές φορές Χλαπάτσα, επειδή εγώ δεν έβγαινα και πολύ συχνά και δεν έδινα συχνά συνεντεύξεις, κάποιοι για χρόνια δεν ήξεραν το όνομα μου» αναφέρει ο ηθοποιός, ο οποίος σημειώνει πως λόγω του ότι δεν εμφανιζόταν χρόνια στην τηλεόραση, ο κόσμος τον ρωτούσε που χάθηκε: «Στην αρχή ήταν λίγο άβολο, και ήταν άβολο και από τον κόσμο, που σου λέει που χάθηκες. Μετά το συνηθίζεις, δεν σε αφορά, κάνεις αυτό που θες».

Ενώ για την εποχή της μεγάλης δημοσιότητας είπε:

«Την εποχή που συνέβαινε βγήκα πολύ λίγο σε εκπομπές, καλά και η τηλεόραση δεν ήταν όπως είναι τώρα. Κράτησα μία απόσταση γιατί που έτυχαν και διάφορα από τις ζωντανές εκπομπές. Για παράδειγμα, καλή ώρα όπως σήμερα, σε ένα γεγονός δύσκολο, που έπρεπε να ελαφρύνουμε το κλίμα ντε και καλά. Έγινε ένα έκτακτο γεγονός και ως καλεσμένος που είχε αυτό το ρόλο του να ελαφρύνουμε το κλίμα». Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί.

youweekly.gr