«Ανυπομονώ να γίνω πάλι μπαμπάς. Είμαι πολύ χαρούμενος»

Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, ο Μάριος Αθανασίου θα γίνει γιαδεύτερη φορά μπαμπάς! Η επί δυόμιση χρόνια σύντροφός του, Μάρθα θα του χαρίσει μία κόρη!

Ο 40χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχει ήδη ένα γιό, τον 9χρονο Αλέξανδρο, από τη σχέση του με Μαρία Σολωμού είπε σχετικά με το δεύτερο παιδί:

«Ήταν κάτι που πραγματικά δεν το περιμέναμε. Ο προγραμματισμός στο παιδί είναι δύσκολος, εκτός κι αν καταφέρεις να έχεις μια σχέση από μικρός […] Νιώθω έτοιμος για αυτό, όχι σε επίπεδο οργάνωσης, αλλά σε συναισθηματικό. Όταν ξεκινάς μια οικογένεια, θέλεις να την κρατήσεις μέχρι το τέλος. Νομίζω πως αυτό είναι και το σωστό. Έτσι ακριβώς ήταν και με τη Μαρία (σ.σ Σολωμού), άσχετα αν η κατάληξη δεν ήταν η ίδια».

Σχετικά με την τωρινή του σύντροφο, τη Μάρθα, η οποία δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, εξομολογήθηκε: «όταν την γνώρισα, αισθάνθηκα πολύ καλά και είπα πως θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της. Ε, το αμέσως επόμενο πράγμα ήταν το να μείνουμε μαζί και να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια».

  Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Μιλήστε επιτέλους δημόσια για την σeξουαλική κακοποίηση στο χώρο μας»

Όσο για την κορούλα του που έρχεται, δηλώνει: «Ανυπομονώ να γίνω πάλι μπαμπάς. Πάντα είναι πρωτόγνωρο. Ένας καινούργιος άνθρωπος σύντομα θα έρθει στη ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αν δεν είχα αυτή την ανυπομονησία και τη χαρά, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να το κάνω…Και εγώ το ήθελα πολύ. Δεν μου έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο. Για να φτάσω εδώ σημαίνει πως το έχω αποφασίσει».

star.gr