Μην χασετε

O κακός xαμός σε γάμο στην Πάτρα: Η πεθερά έπιασε τη νύφη με τον εραστή της στις τουαλέτες

Ο κακός χαμός έγινε σε γάμο στην Πάτρα όταν η πεθερά έπιασε τη νύφη της στις τουαλέτες μαγαζιού εστίασης, με την παράλληλη σχέση που διατηρούσε.

Advertisements

 

Όπως αναφέρει το flamis.gr, ο γαμπρός είναι από την περιοχή του Ερυμάνθου ενώ η νύφη από την Πάτρα. Αυτό όμως που δεν γνώριζε κανείς είναι ότι η νύφη διατηρούσε παράλληλη σχέση με Πατρινό, ο οποίος εργάζεται στον χώρο των φρούτων και λαχανικών.

Μάλιστα ο γαμπρός γνώριζε για την «φιλία» που είχε με τη μέλλουσα γυναίκα του και γι’ αυτό συμφώνησε να παρευρεθεί στον γάμο ως καλεσμένος.

Κάποια στιγμή όμως κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η νύφη με την παράλληλη σχέση της βρέθηκαν στην τουαλέτα: «Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά» ανέφερε στο τοπικό σάιτ αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

 

Η πεθερά όμως είχε υποψιαστεί εδώ και καιρό πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον «φίλο» και ενίοτε «συνεργάτη» της νύφης και την ακολούθησε στις τουαλέτες. Περίμενε λίγο απέξω και ξαφνικά μπήκε στην τουαλέτα και τους έπιασε στα πράσα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς έγινε το έλα να δεις και μάλιστα, όπως αναφέρει το flamis.gr ο εραστής γρονθοκοπήθηκε από τον γαμπρό και ένα ακόμη άτομο.

 

Advertisements

Φυσικά το ζευγάρι οδηγήθηκε την επομένη κιόλας… σε διαζύγιο!

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα