Μην χασετε

«Ο αντρούλης μου»: Λύγισε η Δέσποινα Μοιραράκη μιλώντας για τον σύζυγό της 4 μήνες μετά τον θάνατό του

Η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε καλεσμένη στο Breakfast @ Star η οποία ήταν και η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνισή μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.

 

Η επιχειρηματίας, κάνει πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν με το Cash or Trash και ανέφερε συγκινημένη πως την συγκεκριμένη εκπομπή την έκανε μετά από παρότρυνση του άντρα της.

«Θα το καταθέσω… Συγκινούμαι, γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για τη ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη» ανέφερε η Δέσποινα Μοιραράκη με τρεμάμενη φωνή.

Advertisements

 

«Το πρότζεκτ είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Νομίζω ότι αυτή η παρουσίαση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Και μάλιστα ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ. Όταν το βλέπαμε μαζί, μου έλεγε «σε θαυμάζω γυναίκα μου. Το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση ότι έπρεπε να το ακολουθήσεις».

Τον συμβουλευόμουν για τα πάντα. Μου έδωσε το push. Τότε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι εγώ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τα γυρίσματα. Κανένας δεν το ήξερε αυτό. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και σήμερα είμαι εδώ. Και να που η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν μοναδική, που μπορέσαμε να φτάσουμε στον δεύτερο κύκλο» πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

 

Δείτε το βίντεο:

Advertisements

 

glance.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα