Μην χασετε

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: «Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάρια δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας»

«Υπήρχαν άλλα δυο ζευγάρια που έδειχναν να έχουν πρόβλημα μαζί τους χωρίς ωστόσο να αναφέρουν τα ονόματά τους.»

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση είναι ένα από τα ζευγάρια που είδαμε να συμμετέχουν στο Asia Express. Η συμμετοχή τους διήρκησε μια μόλις μέρα. Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Αύγουστο, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι περιπέτειας και το πρωί της Παρασκευής 7/10 βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast @Star.

Στη συνέντευξη που έδωσαν στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε πως ένιωσαν ανεπιθύμητοι από πολλούς συμπαίκτες τους.  Μάλιστα, αποκάλυψε ποιο ήταν το ζευγάρι που αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Advertisements

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια.

 

«Ήμασταν μια εβδομάδα εκεί και κάναμε μια διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτή την εβδομάδα μπαίναμε 16 άτομα στο πούλμαν, μέναμε στα δωμάτια ο ένας του άλλου. Υπήρχε μια τριβή, μετά που ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχαμε πολλή επαφή μεταξύ μας. Οπότε ό,τι έγινε, έγινε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αυτό που έγινε και με έκανε να νιώσω πραγματικά άβολα και σκεφτόμουν να την πάρω και να σηκωθούμε να φύγουμε, ήταν στη φωτογράφιση που ήμασταν δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Εκεί μας ζήτησε η παραγωγή να χωριστούμε ανά δυο ζευγάρια. Θυμάμαι ότι τότε πήγα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη και τους ρώτησα αν μπορούμε να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Κατάλαβα ότι δε θέλανε από τις απαντήσεις τους. Προσπαθούσαν να το αποφύγουν. Καταλάβαμε σιγά σιγά ότι δε μας θέλει κανείς.

Advertisements

Στη θέση τους μπορεί κι εγώ να μην ήθελα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν το ζευγάρι που καθημερινά βρισκόμασταν και σε μια άλλη εκπομπή. Σε σημείο αηδίας, σε βαθμό που ξεπερνούσε τα όρια και τα θέλω κάποιων παικτών. Είχαμε και πληροφορίες ότι κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν καν να μπουν στο παιχνίδι εξαιτίας μας» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι υπήρχαν άλλα δυο ζευγάρια που έδειχναν να έχουν πρόβλημα μαζί τους χωρίς ωστόσο να αναφέρουν τα ονόματά τους.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα