Μην χασετε

Κατερίνα Στικούδη: «H σeξoυαλική ζωή είναι πολύ σημαντική – Να μη βαριέσαι, να μην σταματάει η φαντασία»

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US, η οποία αναλαμβάνει τα backstage του show, για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη και για τον γιο τους Βύρωνα.

 

«Κάθε μέρα νιώθω πολλά συναισθήματα για τον γιο μου, πολύ συγκίνηση. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που βιώνεις κάθε μέρα. Χώνομαι στην αγκαλιά του, είναι πολύ ευχάριστος τύπος. Λέει μαμά, μπαμπά, μπάλα, τα πάντα. Νομίζω ότι πλέον τα παιδάκια αντιλαμβάνονται πολλά περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε εμείς. Από την αρχή του μιλούσα σαν να είναι μεγάλος άνθρωπος, σαν εμάς. Του τραγουδώ τα πάντα. Ακούει από παραδοσιακά μέχρι Μότσαρτ». αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη για τον γιο της.

Advertisements

«Εγώ είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ! Όταν βλέπω σε μικρογραφία τον Βαγγελάκη, σαν να ξαναγεννήθηκε, με πιάνουν τα ζουμιά. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να έρχεται ξανά στη ζωή. Τόσο πολύ μοιάζουν. Είναι τόσο πολύ ευγενικός, πολύ δοτικός, είναι δίπλα μου σε οτιδήποτε θέλω να μοιραστώ μαζί του. Καθημερινά θα ασχοληθεί με το παιδί, είναι πολύ καλός πατέρας, είμαστε πολύ ωραία ομάδα.

Ο eρωτας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η σeξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική. Να μη βαριέσαι, να κάνεις άλλα πράγματα διαφορετικά. Ποτέ δεν σταματάει η φαντασία» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια για τον γάμο της.

 

Advertisements

tlife.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα