Μην χασετε

Ο 20χρονος Γεράσιμος δίνει «αγώνα» να κρατηθεί στη ζωή μετά από σχεδόν 80 ημέρες από τη τραγωδία των Τεμπών

Ο Γεράσιμος-Ιάσονας Γεωργιάδης, ο 20χρονος φοιτητής από το Βόλο, δεν σταματά να δίνει  μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ μετά τη σύγκρουση του intercity που επέβαινε με εμπορευματικό τρένο στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου.

Ενώ όλοι οι επιβάτες του πρώτου βαγονιού έχασαν τη ζωή τους στο ατύχημα, ο Γεράσιμος-Ιάσονας επέζησε και οι γιατροί καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να σώσουν τη ζωή του.

 

 

Advertisements

Ο νεαρός νοσηλεύεται από εκείνο το βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εδώ και 78 ημέρες, ο χρόνος έχει σταματήσει για τους δικούς του ανθρώπους στον Βόλο, που ανησυχούν και ταυτόχρονα προσεύχονται στον Θεό για τη σωτηρία του.

 

Tο προηγούμενο διάστημα υπήρξε δύσκολο, λόγω των λοιμόξεων που είχε υποστεί, ενώ φαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες τα δύσκολα σε αυτό το «μέτωπο» έχουν περάσει. Ωστόσο, ο 20χρονος φοιτητής παραμένει διασωληνωμένος σε κώμα, χωρίς επαφή με το περιβάλλον, σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr.

Τόσο οι γονείς του όσο και οι υπόλοιποι συγγενείς βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό του, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν μπορεί να τους δει. Μαζί και οι προσευχές όλων των Βολιωτών, που θέλουν ο Γεράσιμος – Ιάσονας να επιστρέψει νικητής από τη δύσκολη μάχη που δίνει για τη ζωή του.

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα