Μην χασετε

Ανδρέας Γιακουμάκης: «8 χρόνια και 3 μήνες λείπει ο Βαγγέλης μου. Το παιδί μου δεν ήταν αυτόχειρας. Το δολοφόνησαν»

Ο Ανδρέας Γιακουμάκης μιλά στο Cretalive ενόψει της παράστασης από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων για τη ζωή του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη

 

Ρεπορτάζ Μάνος Μπανασάκης

Ήταν μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο… Η εξαφάνιση αρχικά και η αγωνιώδης αναζήτηση, και στη συνέχεια 40 ημέρες μετά, ο εντοπισμός του νεκρού σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη. Καθώς το κουβάρι της συγκλονιστικής αυτής ιστορίας ξετυλιγόταν πάγωνε η χώρα…

Advertisements

Η σύντομη ζωή του 20χρονου Βαγγέλη δραματοποιήθηκε και πρόκειται να ανεβεί στο θεατρικό σανίδι από τον Χάρη Πεχλιβανίδη ο οποίος θα υπογράφει τη σκηνοθεσία, αλλά και τη σύλληψη της ιδέας για τη συγκεκριμένη παράσταση.

 

Ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή μιλώντας στο Cretalive με αφορμή την παράσταση δήλωσε: «8 χρόνια και 3 μήνες λείπει ο Βαγγέλης μου. Το παιδί μου δεν ήταν αυτόχειρας. Το δολοφόνησαν» και συνεχίζει την σκέψη του με φωνή βαριά, γεμάτη αναστεναγμό και πένθος «από τον χαμό του Βαγγέλη μου μάθαμε στην Ελλάδα την λέξη μπούλινγκ. Αυτό που με θλίβει είναι πως αντί να γίνει κάτι και να βελτιωθεί η κατάσταση αντιθέτως ακούμε κάθε μέρα σχεδόν τέτοια περιστατικά. Για αυτό κάποιοι φταίνε!»

 

Σε ότι αφορά την παράσταση με την ζωή του Βαγγέλη, ο πατέρας του Ανδρέας δηλώνει στο Cretalive ότι δεν θα την δει γιατί δεν θέλει να ζήσει ακόμη πιο έντονα τα μαρτύρια που πέρασε το παιδί του. Ακόμη και στην δικαστική διαδικασία – όπως αναφέρει – οι μαρτυρίες ήταν μαχαιριές για εκείνον .

Advertisements

Όμως όλες αυτές οι εκδηλώσεις από το 2015 μέχρι σήμερα στη μνήμη του Βαγγέλη, είναι αυθόρμητες από τον κόσμο λέει ο πατέρας του Αντρέας χωρίς, όμως, να μπορούν όμως να απαλύνουν τον πόνο της οικογένειας.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα