Μην χασετε

Nude νύχια με μαύρες γραμμές: 30+ υπέροχες προτάσεις

Βάψτε τα νύχια σας με ένα απλό και πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Τα nude νύχια με μαύρες γραμμές.

Επιλέξτε ένα χρώμα μανό σε μπεζ, ροζ απαλό ή ζαχαρί και περάστε την επιφάνεια των νυχιών σας. Έπειτα προχωρήστε στην δημιουργία του σχεδίου με τις μαύρες γραμμές. Για να το καταφέρετε αυτό θα χρειαστείτε ένα λεπτό πινελάκι μανικιούρ ή τις ειδικές αυτοκόλλητες ταινίες.

Ακολουθούν 30+ υπέροχες προτάσεις για να δημιουργήσετε αυτή την κορυφαία τάση στα νύχια. Δείτε τις και πάρτε ιδέες για υπέροχα μανικιούρ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Μίνιμαλ σχέδια μανικιούρ σε nude νύχια με μαύρες γραμμές:

Δημιουργήστε υπέροχα μινιμαλιστικά σχέδια στα νύχια σας χρησιμοποιώντας ένα nude βερνίκι νυχιών ως βάση και σχεδιάζοντας απλά μαύρες γραμμές. Αν θέλετε βέβαια μπορείτε να παραλείψετε το χρώμα μανό. Χρησιμοποιήστε απλά μόνο μια θρεπτική βάση στα νύχια σας.

Advertisements

Οι γραμμές αυτές μπορεί να είναι κάθετες ή οριζόντιες στα νύχια. Μπορούν δηλαδή να ξεκινούν από την βάση τους και να φτάνουν στην άκρη τους, είτε να είναι παράλληλες με αυτές. Το πάχος των γραμμών ωστόσο μπορεί να είναι όποιο εσείς επιθυμείτε. Οι λεπτές γραμμές συνήθως δημιουργούν ένα πιο εντυπωσιακό και απαλό αποτέλεσμα.

Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε την κορυφαία αυτή τάση που θέλει nude νύχια με μαύρες γραμμές με μονόχρωμα μανικιούρ ή να διακοσμήσετε κάποιο από τα νύχια σας με 3D κοσμήματα. Τι σημαίνει αυτό; Απλά δημιουργήστε τις γραμμές σε ένα ή κάποια από τα δάχτυλα και βάψτε τα υπόλοιπα με ένα μανό που θα επιλέξετε. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ένα από τα νύχια σας για να κολλήσετε λαμπερά τρισδιάστατα στρας, swarovski, πέρλες κλπ.

Γαλλικό nude μανικιούρ με μαύρες γραμμές:

Μια ακόμη υπέροχη ιδέα για να συνδυάσετε την nude βάση με μαύρες γραμμές είναι η δημιουργία του κλασσικού γαλλικού μανικιούρ, όπως και των παραλλαγών του.

Βάψτε λοιπόν τα νύχια σας σε μια nude απόχρωση ή αφήστε τα άβαφα. Στη συνέχεια σχεδιάστε την κλασσική γραμμή στην άκρη του νυχιού σε όποιο πάχος σας αρέσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε δυο μαύρες γραμμές στην κορυφή της επιφάνειας του νυχιού με διαφορετικό πάχος, είτε να κάνετε την γραμμή πιο κάτω από την άκρη.

Υπέροχα σχέδια σε nude νύχια με μαύρες γραμμές:

Αν τα μίνιμαλ σχέδια και το γαλλικό μανικιούρ δεν είναι του γούστου σας ή απλά θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο περίτεχνο μανικιούρ, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να το πετύχετε.

Advertisements

Δοκιμάστε να δημιουργήσετε με λεπτές μαύρες γραμμές σε nude βάση νυχιών υπέροχα γραμμικά σχέδια. Σχεδιάστε τρίγωνα, τετράγωνα κλπ και συνδυάστε τα με τελείες. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε την γραμμή κυματιστή και όχι ευθεία.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δημιουργία ενός μανικιούρ με nude νύχια και μαύρες γραμμές που άλλοτε είναι πιο πυκνές και άλλοτε πιο αραιές. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να παίξετε και με το πάχος των γραμμών που θα ζωγραφίσετε.

Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε αυτήν την τάση στα νύχια με 3D διακοσμητικά στοιχεία (μεταλλικά ή στρας), όπως και με μονόχρωμα μαύρα νύχια.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα