Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέλυσε στο περιοδικό TV Zapping τις σκέψεις της για τη συναισθηματική της ζωή και την έκθεσή της στα Μέσα.

Advertisements

«Αρνούμαι να ενδώσω στις πιέσεις να μιλήσω για τα προσωπικά μου, που δεν αφορούν παρά μονάχα εμένα», δήλωσε κατηγορηματικά η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι δεν αφορά κανέναν τι κάνω όταν δεν παίζω θέατρο ή την τηλεόραση και επίσης έτσι και μπεις στο τρυπάκι να απαντήσεις σε κάτι, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Επειδή υπάρχω στη δημοσιότητα δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει και η προσωπική μου ζωή κρεμασμένη στα περίπτερα. Δεν το θέλω. Πάει και τελείωσε!».

Όσον αφορά το πώς νιώθει όταν την ρωτούν διαρκώς γι’ αυτόν τον τομέα της ζωής της, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Κάποιες φορές εκνευρίζομαι όταν με πιέζουν να απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις. Γίνονται μέχρι και αναιδείς και όσο κι αν ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι, εντυπωσιάζομαι από το γεγονός ότι δε σέβονται το ότι έχω δύο μικρά παιδιά και δεν θέλω να τα βάζω στην διαδικασία να βλέπουν όλο αυτό σκηνικό», ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή: «Γράφονται πάρα πολλές ανακρίβειες και είναι πολλές οι ραδιοαρβύλες που κυκλοφορούν για μένα. Αν έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω θα έπρεπε να κάνω μόνο αυτό όλη μέρα. Δουλεύω σκληρά, μεγαλώνω δυο παιδιά, δε θα κάτσω να ασχοληθώ με όλο αυτό το πανηγύρι τους».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «Dancing with the stars» και την νίκη της σε αυτό: «Απόλαυσα πολύ την εμπειρία σε κάτι που δεν γνώριζα και που με έκανε να δυσκολεύω όλο και περισσότερο τον εαυτό μου. Δεν ήταν καθόλου εύκολη διαδικασία».

Advertisements