Μην χασετε

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15 Σεπτεμβρίου: Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2023, η Νέα Σελήνη αναδύεται στον αστερισμό της Παρθένου, φέρνοντας μαζί τις ευκαιρίες για επανασύνδεση, επικοινωνιακή ανάπτυξη και νέες εργασιακές προκλήσεις. Είναι η εποχή για αναδιοργάνωση και προγραμματισμό. Οι εκκρεμότητες που προκαλούσαν άγχος και ψυχική ταλαιπωρία τώρα βρίσκουν τη θέση τους.

Advertisements

 

Οι πιο απομονωμένοι άνθρωποι θα βρουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με καινούργιες γνωριμίες. Η στάση σας θα είναι προσβάσιμη και αυτό θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Αυτοί που αισθάνονται απογοητευμένοι θα αλλάξουν συναισθηματική διάθεση, βλέποντας τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία, απαλλάσσοντας τους από τα συμπλέγματα και τις τάσεις ηττοπάθειας. Για τις μακροχρόνιες σχέσεις, το ενδεχόμενο για δεσμεύσεις και επίσημες κινήσεις είναι πιο ανοιχτό από ποτέ.

Διαβάστε παρακάτω πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, θα σας δραστηριοποιήσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, προτεραιότητα θα δώσετε σε επαγγελματικά ζητήματα, θα σας απασχολήσουν θέματα καριέρας και οικονομικής εξέλιξης. Εσείς που αναζητάτε εργασία θα έχετε καινούργια ανοίγματα, με αισιοδοξία θα δεχτείτε τις προτάσεις που θα προκύψουν, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, δε θα απογοητευτείτε. Σε συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, και συζητήσεις ευφράδεια θα έχει ο λόγος σας, με εκφραστικότητα θα μιλήσετε, τα επιχειρήματα σας θα πείσουν. Έρχονται ανακατατάξεις ευχάριστες και ουσιαστικές, διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης σας, συγκαταβατικότητα θα έχει η στάση σας, συμφιλιώνεστε και επανασυνδέεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας παρακινεί να αναδιοργανωθείτε, να αποφασίσετε και να αλλάξετε πλεύση. Ταχτοποιείτε εκκρεμότητες, βάζετε φρένο στις καθυστερήσεις, στις νέες προτάσεις που θα λάβετε οι απαντήσεις σας θα είναι σκεπτόμενες και υπεύθυνες. Σε οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα άμεση θα είναι η παρέμβαση σας, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τυχόν έκρυθμες καταστάσεις. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού, αλλάζετε συναισθηματική κατεύθυνση, τώρα επιθυμία σας θα είναι η επανασύνδεση, τα λόγια σας θα είναι ξεκάθαρα και συνειδητοποιημένα. Προχωρήστε σε πρόταση επανένωσης, η απάντηση που θα λάβετε θα είναι αισιόδοξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα δώσετε προτεραιότητα στις οικογενειακές σας σχέσεις, βασική σας επιθυμία θα είναι το ισορροπημένο περιβάλλον, αυτή τη φορά θα βρείτε συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση. Σε γονείς, παιδιά ή αδέλφια η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και προστατευτική, με δική σας πρωτοβουλία και παρέμβαση κλείνουν τυχόν συγκρούσεις ή κόντρες. Συναντήσεις θα έχετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αναθερμαίνονται παγωμένες σχέσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, οι επαφές σας θα πάρουν θερμές διαστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας φέρνει νέο ξεκίνημα, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Ίσως να σας προτείνουν μια καινούργια συνεργασία ή μια επιχειρηματική πρόταση να μπει σε εφαρμογή, το αποτέλεσμα θα είναι εποικοδομητικό και προσοδοφόρο. Στον αισθηματικό σας τομέα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, θα έχετε την ευκαιρία να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες και να προχωρήσετε μπροστά με αυτοπεποίθηση και ανανεωμένη διάθεση. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση τα γεγονότα θα σας ανοίξουν προοπτική δέσμευσης, κάποιοι από εσάς ίσως να προχωρήσετε στο τολμηρό βήμα της συγκατοίκησης.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανοίγονται καινούργια ενδεχόμενα σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε και να σταθεροποιηθείτε. Αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις θα φέρουν αλλαγές στα μελλοντικά σας πλάνα, τώρα θα αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Στον αισθηματικό σας τομέα, μια παλιά αγάπη ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση της, θα υπάρχει συγκαταβατική διάθεση, υποχωρεί η αντιδραστικότητα και ο εγωισμός. Με αναλυτικές συζητήσεις θα λύσετε τις παρεξηγήσεις, συμφιλιώνεστε και επανασυνδέεστε. Για εσάς τους μοναχικούς είναι πολύ πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σας.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας ανοίγονται προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης, θα καταφέρετε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, δραστηριοποιείστε και βγαίνετε από τη στασιμότητα. Για τους ελεύθερους και μοναχικούς, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ενός καινούργιου έρωτα, αλλάζουν οι συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, βγαίνετε από συναισθηματικά αδιέξοδα. Εσείς που ψάχνετε εργασία ή αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, νέες ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια καινούργια αρχή, αξιοποιήστε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας. Σε εσάς τους φιλόδοξους, άνοιγμα θα δοθεί στην καριέρα σας, θα προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, τα γεγονότα θα απαιτούν οριστικές αποφάσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο παίρνετε απόφαση να φανερώσετε τις κρυμμένες σας σκέψεις, τώρα θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα μιλήσετε για τις φοβίες, τις ανασφάλειες, ή τα μελλοντικά σας σχέδια. Αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις θα κάνετε με το ταίρι σας, εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή γενικότερα σε ενέργειες που να μπορούν να ολοκληρώσουν τον κύκλο της αγάπης σας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε στην κοινωνική σας εικόνα, προσιτή θα είναι η στάση σας, φειδωλά τα σχόλια σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. Εσείς οι μοναχικοί κοινωνικοποιήστε, αποκτάτε καινούργιους φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα δώσει ώθηση στις κοινωνικές σας επαφές. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τη δημιουργική σας δράση και σε άλλους τομείς πέρα των επαγγελματικών σας ενδιαφερόντων. Θα λάβετε συμμέτοχη σε νέες δραστηριότητες, το πνεύμα σας θα είναι ομαδικό, θα θελήσετε να προσφέρετε και να βοηθήσετε. Έντονο ενδιαφέρον θα δείξετε στην προσωπική σας εικόνα, όχι μόνο στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά κυρίως στην κοινωνική σας όψη, στο πως αντιλαμβάνονται οι τρίτοι την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία σας. Στον αισθηματικό σας τομέα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε ίσως και να δεσμευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σας ωθήσει στο να διαφοροποιήσετε τους στόχους σας επαγγελματικούς και οικονομικούς. Τώρα θα δείτε τις δυνατότητες και τις προοπτικές από μια άλλου είδους οπτική γωνία, περνάτε σε νέα σχέδια και καινούργιους προγραμματισμούς. Επιθυμία σας θα είναι να ενισχύσετε τα προσόντα σας, να αναδείξετε τα ταλέντα σας και γενικότερα να βελτιώσετε ή να ολοκληρώσετε τις ικανότητες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης, οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας θα είναι πολύ καλά μελετημένες. Για τους ελεύθερους προμηνύεται νέα γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο απαλλάσσεστε από ψυχολογικό βάρος, ουσιαστικά μπαίνει τέλος σε ψυχοφθόρες συναισθηματικές εξαρτήσεις, περνάτε σε νέα αρχή με ανανεωμένη διάθεση και με έντονο ψυχικό δυναμισμό. Τακτοποιείτε οικονομικά ζητήματα, σε εργασιακά θέματα θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές, εσείς που αναζητάτε εργασία θα καταφέρετε να τοποθετηθείτε σε σταθερή θέση που θα σας ικανοποιήσει. Ευνοούνται ταξίδια και μετακινήσεις, θα είναι καλή χρονική στιγμή για εκδρομές ανανέωσης. Στον αισθηματικό σας τομέα οι προτάσεις που θα ακουστούν θα σας φέρουν χαρά, η απαισιοδοξία μετατρέπετε σε ενθουσιασμό, αλλάζουν τα δεδομένα, αποκτάτε σταθερό ταίρι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο αλλαγές θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα προκύψουν από την ανάγκη σας να βελτιωθείτε και να κατοχυρώσετε τη θέση σας ή την εργασιακή σας υπόληψη. Η στάση σας θα είναι ώριμη σοβαρή και υπεύθυνη, κλείνετε εκκρεμότητες, διεκπεραιώνετε τις εργασίες σας. Σε τάξη θα βάλετε τα οικονομικά σας, χρήματα έρχονται στα χέρια σας, βασική σας προτεραιότητα θα είναι να τακτοποιήσετε οφειλές. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται θετικές εξελίξεις, βγαίνετε από τυχόν συναισθηματικό αδιέξοδο. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική προσιτή και δεχτική. Τερματίζουν εντάσεις και διαφορές, επιθυμία σας θα είναι η επανασύνδεση και η δέσμευση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να διεκπεραιώσετε εργασίες, να κλείσετε καταστάσεις ή υποχρεώσεις που της είχατε αφήσει να εκκρεμούν. Θα σας απασχολήσει η μελλοντική πορεία της επαγγελματικής σας καριέρας, έρχονται αναθεωρήσεις και αλλαγές, τώρα οι στόχοι σας θα γίνουν προσιτοί και εφικτοί. Αλλαγές θα προκύψουν και στον αισθηματικό σας τομέα, συναντήσεις και συζητήσεις με πρώην ταίρι σας θα διαφοροποιήσουν τόσο τον τρόπο σκέψης σας όσο και τα αισθήματα σας. Εσείς που διατηρείτε σταθερό ταίρι δεν αποκλείεται να μπείτε σε σκέψεις δεσμεύσεις, οι συζητήσεις που θα ανοίξετε θα κλείσουν με σοβαρές υποσχέσεις.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα