Μην χασετε

Κριέ δες πως θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με τις προβλέψεις 30/9

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

 

Διαθέτετε σήμερα, φίλοι Κριοί, την επιθυμία να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας, για να επιφέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στη δουλειά σας και την eρωτική σας ζωή. Οι σχέσεις σας έχουν ιδιαίτερη σημασία και ενδιαφέρον, πράγμα που ενδυναμώνεται και σας παροτρύνει να χαλαρώσετε, να νιώσετε άνετα με τον eρωτικό σας σύντροφο, να εξωτερικεύσετε τα φλογερά και τρυφερά σας συναισθήματα.

 

Advertisements
Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλοι μου Κριοί, αντιδραστική θα είναι η eρωτική σας στάση, με το ταίρι σας ίσως να προκαλέσετε συγκρούσεις και λεκτικές κόντρες. Η συμπεριφορά σας δε θα είναι συμβιβαστική, δυσκολίες και μικρό εμπόδια δε θα είστε σε θέση να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Για τους eρωτικά μόνους, σε τυχαία χρονική στιγμή ένα ελκυστικό πρόσωπο θα καταφέρει να σας ανοίξει κουβέντα. Εσείς που κυνηγάτε την νέα eρωτική γνωριμία τώρα θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος.

 

Από zwdiasimera.gr

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα