Τη Ναταλία Γερμανού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” λίγο μετά την πρεμιέρα της και εκείνη δε δίστασε να παραδεχτεί το άγχος που είχε κάτι που όπως είπε συμβαίνει σε κάθε πρεμιέρα.

 

“Είχα άγχος στην πρεμιέρα. Σε κάθε πρεμιέρα έχω άγχος. Ο Δημήτρης Πανόπουλος ήρθε, ο Κώστας Τσουρός έφυγε, αλλά πάντα χαιρόμαστε όταν κάποιοι πάνε καλά εκεί που είναι και ξέρω ότι είναι καλά εκεί που πήγε. Ήμουν η πρώτη που μου είπε ότι θα φύγει, από τον Απρίλιο το συζητούσαμε. Με στεναχώρησε που θα έχανα έναν πολύτιμο συνεργάτη, αλλά όταν αγαπάς κάποιον τον αφήνεις να πετάξει. Ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι εξαιρετικός και είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στην ψυχαγωγία», ανέφερε η παρουσιάστρια για την αποχώρηση του Κώστα Τσουρό αλλά και τη νέα προσθήκη στην ομάδα της.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει την εκπομπή που ετοιμάζουν η Μαρία Ηλιάκη με την Κατερίνα Καραβάτου που θα βρίσκονται απέναντί της αλλά και την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

  «Ένιωσα πολλές φορές να λυγίζω» Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

“Ο συναγωνισμός κάνει καλό σε όλους μας, μας ωθεί στο να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καραβάτου είναι φίλες μου. Η Ελένη Μενεγάκη κάνει μια πολυαναμενόμενη επιστροφή. Είναι ξεκάθαρα η νούμερο ένα παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης”, είπε.

Από τη συζήτηση όμως, δεν έλειψε και η αναφορά στα προσωπικά της.

“Κάθε φορά που μιλάω για το σύντροφό μου λέω άλλο όνομα, και άλλο επάγγελμα. Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από την ύπαρξη ενός συντρόφου. Στην παρούσα φάση είμαι καλά, γιατί είμαι υγιής και έχω μια καλή δουλειά” δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

 

Από tlife.gr