Η Ναταλία Γερμανού μέσω της εκπομπής της σχολίασε τον ντόρο που έχει ξεσπάσει με τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα κιλά της Δανάης Μπάρκα.

Advertisements

 

«Είναι ένα θέμα το οποίο ξεσήκωσε συζητήσεις, αντιδράσεις, προβληματισμό, διχασμός στις γνώμες, ένας αναβρασμός στην κοινή γνώμη. Όλα αυτά που μας κάνουν να διαφωνούμε με υγεία», είπε η Ναταλία Γερμανού και είδε το story της Αφροδίτης Λατινοπούλου η οποία ευχαριστούσε για τη στήριξη, «ενάντια της πολιτικής ορθότητας».

«Όλο αυτό θα είχε νόημα να το συζητάμε, δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Λατινοπούλου τοποθετείται αιχμηρά – θα το πω κομψά – σε πράγματα που αφορούν στην κοινή γνώμη. Αν η Δανάη είχε πει ότι είμαι ένα πρότυπο, γίνεται όλες σαν κι εμένα, τότε ναι. Η Δανάη είπε εγώ ειμαι αυτή, νιώθω όμορφη, ειμαι εγώ, εσείς μπορείτε να είστε όπως θέλετε. Θα είχε νόημα αν ήταν ο γιατρός που την παρακολουθεί και είχε γνώση των εξετάσεών της και ανησυχούσε. Ας αφήσουμε τον γιατρό της, ή τη μαμά της ή την ίδια να ανησυχεί», είπε η Ναταλία Γερμάνου.

 

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμάνου εμφανίστηκε ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ και απάντησε για την ανακοίνωση που έβγαλε το κόμμα για την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Η ανακοίνωση δεν λέει κάτι καινούργιο. Επαναλαμβάνει κάτι που ίσχυε και το προηγούμενο διάστημα. Δεν έχει καμία οργανική θέση ούτε σε κεντρικό ούτε σε τοπικό επίπεδο από τις προγούμενες εκλογές. Αυτό κρίθηκε ότι πρέπει να επικοινωνηθεί και το νέο στοιχείο είναι ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψηφία στις νέες εκλογές. Εμείς οι πολιτικοί και όσοι ασχολούνται ή τους ενδιάφερει, καλό είναι να μιλάμε με πράξεις. Επειδή θα με ρωτήσετε τι είναι αυτό που μας οδήγησε σε αυτό το ξεκαθάρισμα, είναι ότι είναι στον αντίποδα των πολιτικών που έχει υλοποιήσει αυτή η κυβέρνηση. Οι πολιτικές μας έχουν ενισχύσει την ισότητα, τον πόλεμο κατά της κακοποίησης, της ενδοοικογενειακής βίας, της κατάχρησης εξουσίας. Ζούμε σε δημοκρατία, είναι δικαίωμα του καθενός να πολιτεύεται με όποιον θέλει».

Advertisements

Για τον αν η Αφροδίτη Λατινοπούλου προσπάθησε να επικοινωνήσει με το κόμμα, ο κ. Ρωμανός απάντησε: «Δεν έχει γίνει απόπειρα επικοινωνίας, γιατί δεν έγινε κάτι καινούριο, απλά ξεκαθαρίστηκε ότι δεν έχει κάποιον ρόλο από τις προηγούμενες εκλογές και μετά».

Στο τέλος του σχολιασμού, η Ναταλία Γερμανού είπε χαρακτηριστικά: «Θα επιμείνω στο “κυρία Λατινοπούλου”. Απο τη Δανάη και όλους εμάς, φιλάκια διπλά και τρίπλα».

 

znews.gr

Advertisements