Μην χασετε

«Μου έλεγε: Τόνια, παντρεύω τον Γιώργο μου»: «Ραγίζει» καρδιές η φίλη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνά πολύ δύσκολες ώρες καθώς μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση, «έχασε» την μητέρα του, η οποία νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Η Τόνια, φίλη και στενή συνεργάτιδα της μητέρας του, μίλησε για την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της, ενώ εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο, λίγες ημέρες πριν «φύγει» τελικά από τη ζωή.

«Δουλέψαμε μαζί 20 χρόνια και ήταν μία πολύ δυνατή γυναίκα, παρ’ όλη την αρρώστια της, Ήταν μία πολύ καλή μάνα, μία φίλη. Μας κάλεσαν στον γάμο του Γιώργου αλλά δεν μπόρεσα να πάω λόγω δουλειάς και γιατί γινόταν στην Αθήνα», περιγράφει με δάκρυα στα μάτια η κυρία Τόνια.

Advertisements

«Πριν έναν μήνα μίλησα μαζί της, ήταν στο νοσοκομείο και μου έλεγε: Τόνια, παντρεύω τον Γιώργο μου. Ήταν η τελευταία της λέξη που μιλήσαμε μαζί», συνεχίζει και «σπάει» μπροστά στην κάμερα του Alpha.

«Την πήρα εγώ γιατί ήξερα ότι ήταν στο νοσοκομείο και τι ρώτησα πώς είναι, τι κάνει. Μου είπε: είμαι καλά και θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον Γιώργο μου. Αυτά ήταν τα λόγια της», αφηγείται η φίλη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου και δεν μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

 

Όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, ενώ είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει και τη δουλειά της.

zappit.gr

Advertisements

Δήμητρα Βαμβακούση: «Άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας» Η σπαpακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του Ντάνου

 

Ο «Ντάνος» αποχαιρέτησε την μητέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου»

 

Άντζελα Γκερέκου για Αγγελόπουλο: «Ο Γιώργος είναι Χριστιανoς και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ, με αυτή την απώλεια»

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα