Μην χασετε

«Μου έλεγε μη φοβάσαι, δεν αφήνω εγώ τη μάνα μου»: Κατάθεση ψυχής από τη μητέρα του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα

Κατάθεση ψυχής έκανε η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα μετά το «τελευταίο αντίο», μιλώντας στην κάμερα του Star.

«Το αστέρι της ψυχής μου. Τον αγάπησα, μία αγάπη χωρίς όρια. Και θα συνεχίσω να τον αγαπώ και όσο αναπνέω θα τον σκέφτομαι. Ένιωθα περηφάνια, νιώθω, θα νιώθω. Με είχε κάνει πολλές φορές περήφανη. Δεν με είχε στεναχωρήσει ποτέ. Δεν ήθελε να στεναχωρεί τους άλλους. Τους αγαπώ όλους τους πιλότους, τους βλέπω σαν παιδιά μου», ήταν τα σπαρακτικά λεγόμενα της άτυχης μητέρας.

 

Μητέρα Τουρούτσικα: «Μας ενώνει o ίδιος πόνος με τη μάνα του Στάθη»

Αγέρωχη απέναντι στον μεγαλύτερο πόνο, με μια αξιοπρέπεια που σε καθηλώνει η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ μιλά για το αγόρι της που από μικρό παιδί ένα πράγμα ζητούσε μόνο από τη μανά του.

Advertisements

«Του άρεσε η ταχύτητα. Γρήγορα αυτοκίνητα, μηχανές. Από μικρός πιλότος, μόνο αεροπλανάκια, μου έλεγε μη φοβάσαι. Δεν αφήνω εγώ τη μάνα μου. Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί. Έτσι ήθελε να πεθάνει. Στον αέρα. Μου λείπει. Πολύ. Και είμαι σίγουρη πως όσο περνάει ο καιρός θα μου λείπει περισσότερο. Αν είναι άγγελος στον ουρανό, όπως μου λένε, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου».

Η σκέψη της μάνας του Μάριου που συγκλόνισε χθες με τον αποχαιρετισμό της όλη την χώρα είναι σε όλες τις μητέρες που έχουν ζήσει τον ίδιο πόνο και πάνω από όλα στη μάνα του Στάθη Τσιτλακίδη, πιλότο του μοιραίου Phantom.

«Μας ενώνει ο ίδιος πόνος. Να προσέχει ο ένας τον άλλον… Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή, θα κανονίσω», είπε η μητέρα του Μάριου.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα