Μην χασετε

Ξέσπασε η μητέρα της Κικής Κούσογλου στο «Φως στο Τούνελ»: «Τρεις μήνες με κορόιδευε. Πέθαινα και ζωντάνευα. Δεν θα ήθελα ποτέ να τον δω»

Η μητέρα της Κικής Κούσογλου μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με αφορμή τις τελευταίες πληροφορίες που λένε πώς ο Δάνος Μουρατίδης έχει αποφυλακιστεί και ζει στο εξωτερικό.

Η δολοφονία της 20χρονης τότε Κικής είχε παγώσει τόσο την περιοχή της Βέροιας όσο και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, με τον σύντροφό της να την έχει στραγγαλίσει.

Παρότι στις αρχές έλεγε ψέματα πώς δεν ήξερε τι της συνέβη, η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε να φέρει στο φως την αλήθεια, τόσο με τα στοιχεία όσο και με τη γλώσσα σώματός του.

 

Advertisements

 

«Πώς να νιώσω; Τρέμω ολόκληρη από πάνω μέχρι κάτω. Τον τιμώρησαν 24 χρόνια να μην βγει. Πώς βγήκε στα 18 χρόνια, πήγε στο εξωτερικό και έκανε και οικογένεια. Δεν θα ήθελα ποτέ να έρθει να ζητήσει συγγνώμη και να τον δω. Πού τολμάει να έρθει; Στα δικαστήρια ήταν τόσο ψύχραιμος, τόσο αμετανόητος. Δεν καταλάβαινα στο δικαστήριο κιόλας, ήμουν τόσο χάλια. Δυστυχώς τον είχα σαν παιδί μου, ένιωσα προδομένη. Τον είχα στο σπίτι μου και τον τάιζα. Η προδοσία που ένιωσα ήταν πολύ μεγάλη. Στεναχωριέμαι πολύ όχι μόνο για τη Κική μου αλλά για όλα τα κορίτσια που τα σκοτώνουν και αυτοί βγαίνουν έξω. Δεν έχουμε νόμους. Είμαι η μάνα που έχασα την Κική μου. Δεν θα έλεγα ποτέ να τον σκοτώσουν αλλά να μείνει ισόβια στη φυλακή. Αλλά όχι τα ισόβια που λένε τώρα παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια. Όταν ακούω τις γυναικοκτονίες σκέφτομαι πώς θα ήθελα να είμαι στην Αθήνα δίπλα σε αυτές τις μάνες, να φωνάξω μαζί τους! Ό,τι είχα περάσει τρεις μήνες, έρχονται στο μυαλό μου. Πέθαινα και ζωντάνευα. Τρεις μήνες με κορόιδευε. Δεν πιστεύω ότι μετάνιωσε αφού και στο δικαστήριο αμετανόητος ήταν. Πώς μπορείς να κοιμηθείς με αυτόν τον άνθρωπο που έχει σκοτώσει ένα αγγελούδι; Ένα κορίτσι 20 χρονών; Ευτυχώς ο θεός μου χάρισε δύο εγγονάκια και αυτά είναι η ζωή μου, έχω παρηγοριά τα κορίτσια μου», είπε η μητέρα της.

 

znews.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα