Στο ξεκίνημα του μήνα στις 2 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης.  Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις εργασιακές υποθέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναλλαγές, συμφωνίες, διεκπεραιώσεις και νέες συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν σταθερή σχέση θα έχουν το άνοιγμα να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης.

Advertisements

 

Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο,  πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, νέες ιδέες και προτάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους.  Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να οργανωθούν ενέργειες συλλογικής δράσης, έμφαση θα δοθεί στην αλληλεγγύη και στην κοινωνική προσφορά.

Στις 14 Ιανουαρίου ο Ερμής στον Υδροχόο γυρίζει σε αναδρομή πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 26 Ιανουαρίου, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στις σκέψεις και στις συζητήσεις παρελθοντικά ζητήματα, διαφοροποιημένη θα είναι η οπτική, θα υπάρξουν επαναξιολογήσεις.  Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία, θα πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση στους στόχους και στις βλέψεις.

 

Στις 18 Ιανουαρίου η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου, έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, ίσως να μην λείψουν οι κυκλοθυμίες και οι συναισθηματικές εναλλαγές.  Ανάγκη θα εκδηλωθεί για εξασφάλιση, για συναισθηματική ισορροπία, έμφαση θα δοθεί στο σπίτι, στην οικογένεια, στις προσωπικές σχέσεις.  Θα υπάρξουν ανοίγματα για συζητήσεις και επαφές που θα δώσουν την ώθηση να βελτιωθούν οι σχέσεις. Απαραίτητη θα είναι η συγκατάβαση και η αποδοχή, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι προσκολλήσεις και οι πεισματικές αντιδράσεις.

Την ίδια μέρα στις 18 Ιανουαρίου ο Ουρανός στον Ταύρο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 24 Αυγούστου, τα χαρακτηριστικά θα είναι ενέργεια, ζωτικότητα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για απελευθερωμένες προσεγγίσεις.  Για τους ανεξάρτητους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πλαισιωθούν σε όρια και κανόνες, ανάγκη τους θα είναι να κινηθούν αυτόβουλα χωρίς περιορισμούς και πιέσεις.  Δεν θα λείψουν τα ανατρεπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν την πορεία των καταστάσεων και των σχέσεων.

Advertisements

Στις 24 Ιανουαρίου ο Άρης κάνει την εμφάνισή του στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Μαρτίου, έμφαση θα δοθεί στην επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη, θα εκδηλωθεί ανάγκη για επιδιώξεις και διεκδικήσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για άνοδο, για εξουσία, για έλεγχο και για κυριαρχία.  Οι φιλόδοξοι χαρακτήρες θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν μία δυναμική ώθηση στην καριέρα τους, ωστόσο οι ενέργειές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η υπερβολή.

Στις 26 Ιανουαρίου ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου, θα υπάρξουν επαναξιολογήσεις τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή.  Επανεξετάζονται οι συμφωνίες, οι όροι, οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Διαφοροποιούνται οι βλέψεις και οι αποφάσεις, θα υπάρξει η δυνατότητα να διορθωθούν λάθη της προηγούμενης περιόδου.

Στις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Μαρτίου, ανοίγματα θα υπάρξουν για έναρξη σταθερής σχέσης, τα ζευγάρια θα είναι σε θέση να πάρουν από κοινού σοβαρές και δεσμευτικές αποφάσεις.

 

Κριός

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Κριοί, οι βλέψεις σας θα είναι δυναμικές, επεκτατικές, ίσως και αρκετά ανατρεπτικές. Σε επαγγελματικά θέματα ξεκινάτε καινούργια σχέδια, με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση θα είστε εφοδιασμένοι. Γενικότερα αλλάζει το σκεπτικό και η συμπεριφορά σας, οι ενέργειες και οι επιλογές σας θα είναι ασυνήθιστες ίσως και αρκετά ριψοκίνδυνες. Θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε, δεν θα σταθείτε σε παρελθοντικές σχέσεις ή αποτυχίες.

Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σε κόσμο θα βρεθείτε, καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε. Είναι πολύ πιθανόν να εμφανίσετε ανάγκη για μετακινήσεις και ταξίδια, εσείς που έχετε ταίρι δίπλα σας θα περάσετε σε ανάλογες προτάσεις που δε θα απορριφτούν. Ο Ιανουάριος θα σας επηρεάσει θετικά σε θέματα που αφορούν την έκταση της πνευματικότητας και της αντίληψη σας. Δεν αποκλείεται να σας δοθεί το έναυσμα να επεκτείνετε τις γνώσεις σας επάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα, επαγγελματικό ή καθαρά επιμορφωτικό. Στις συζητήσεις σας αιχμηρές θα είναι οι απόψεις σας, ίσως να ρθείτε σε αντίλογο με άτομα συντηρητικών πεποιθήσεων.

 

Ταύρος

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Ταύροι,η  υπευθυνότητα θα σας χαρακτηρίζει, επαγγελματική και πρακτική θα είναι η στάση σας. Ενδεχομένως να σας κυριεύει το άγχος γι αυτό θα σπεύσετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, προγραμματίζετε και βάζετε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σας. Διεκπεραιώνετε τις τρέχουσες επαγγελματικές σας εργασίες, στόχος σας θα είναι το κατοχυρωμένο αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται χρήματα να έρθουν στα χέρια σας, θα στοχεύσετε σε κάποιες συγκεκριμένες αγορές.

Advertisements

Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ένα καινούργιο ενδεχόμενο θα κάνει την εμφάνιση του. Προμηνύονται ευκαιρίες και αλλαγές, αν είστε ελεύθεροι ανοίγεται προοπτική σχέσης, αν είστε χωρισμένοι καταφθάνουν επαφές που θα ανοίξουν δίοδο επανένωσης. Ο Ιανουάριος ίσως να σας δημιουργήσει εσωτερικές αντιφάσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν εξάρσεις, ωστόσο θα σας ωθήσει σε ένα είδος εσωτερικής ενδοσκόπησης. Θα προκύψουν εξακριβώσεις που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε και να επαναξιολογήσετε. Κλείνετε ζητήματα που σας προκαλούν αβεβαιότητα και ανασφάλεια.

 

Δίδυμοι

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Δίδυμοι, ο Ιανουάριος θα βγάλει στην επιφάνεια την τολμηρή, αισιόδοξη, και αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητας σας. Στόχο βάζετε να διαφοροποιήσετε άμεσα τα ανιαρά και στάσιμα δεδομένα, επιθυμία σας θα είναι να τονωθείτε, ωστόσο μην αμελήσετε να δείξετε σοβαρότητα στα επίμαχα ζητήματα. Προσοχή στις ασυνήθιστες επιλογές και στις ριζοσπαστικές σκέψεις, ζητήματα επαγγελματικού ρίσκου θα πρέπει να μελετηθούν με προσοχή.

Θα θελήσετε να επεκταθείτε κοινωνικά, να ταξιδέψετε, να βρεθείτε σε ένα καινούργιο περιβάλλον που να μπορεί να ανανεώσει τις εικόνες σας και τις επιθυμίες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θετικοί θα είστε στις προκλήσεις και στις διαφόρων ειδών περιπέτειες, με θετική διάθεση θα χειριστείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα συνομιλήσει μαζί σας. Ο Ιανουάριος θα σας κάνει επικοινωνιακούς και ιδιαιτέρως συζητήσιμους. Οι πνευματώδεις χαρακτήρες θα θελήσετε να επεκτείνετε τους διανοητικούς σας ορίζοντες, δεν αποκλείεται να αναζητήσετε νέα πνευματικά ερεθίσματα. Προσοχή στον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητα σας, διατηρήστε σταθερές τις απόψεις σας.

 

Καρκίνος

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Καρκίνοι, ίσως να πάρετε τη ριζική απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν σας ικανοποιούν συναισθηματικά, θα μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε σχετικά με το κατά πόσο αξίζει να διατηρήσετε κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις. Ο Ιανουάριος θα σας επηρεάσει κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Μεθοδικός γίνεται ο τρόπος που θα χειριστείτε τα εργασιακά σας ζητήματα και τα συναδελφικά σας πρόσωπα, η στάση σας θα γίνει άμεση και πρακτική, ωστόσο προσοχή να μην αγχωθείτε. Στις συνεργασίες ή στις συμφωνίες σας θα θελήσετε να δώσετε μελλοντική έκταση, η σκέψη σας θα είναι ώριμη και ρεαλιστική, τα βήματα σας σταθερά.

Στον αισθηματικό σας τομέα, ενδεχομένως να αλλάξετε συναισθηματική κατεύθυνση, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Πλησιάστε με αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση, οι προσεγγίσεις σας θα πιάσουν τόπο, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. Εσείς που είστε σε σχέση χαλαρώνετε με το ταίρι σας, προτάσεις για διασκέδαση θα ανανεώσουν τις συνθήκες του δεσμού σας. Συναντήσεις με φίλους θα δώσουν μια πιο κοινωνική όψη στη σχέση σας.

 

Λέων

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Λέοντες, η συμπεριφορά σας διαφοροποιείται, η διάθεση σας θα γίνει ανατρεπτική και ιδιαιτέρως τολμηρή. Θα σκεφτείτε να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές, κινητοποιήστε, βγαίνετε από αναστολές και ψυχικές αδυναμίες. Με επαναστατική διάθεση θα θελήσετε να ξεφύγετε από ανιαρές καταστάσεις και σχέσεις. Ο Ιανουάριος πολύ πιθανό να σας φέρει νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό σας τομέα. Ίσως να σας προτείνει ραντεβού πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στη σκέψη σας. Για εσάς του ελεύθερους δεν αποκλείεται ένα καινούργιο άτομο να κάνει την εμφάνιση του. Δεν θα απορρίψετε τα ενδεχόμενα, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας καθώς και η ανάγκη σας για ανανέωση.

Αυτός ο μήνας, θα σας ωθήσει σε εξακριβώσεις και επιβεβαιώσεις, θα εξετάσετε τις συναισθηματικές βάσεις των σχέσεων σας, eρωτικών και οικογενειακών. Είναι το έδαφος σταθερό; Τα θεμέλια είναι γερά; ή μήπως οι εντυπώσεις σας και οι προσδοκίες σας τρέφονται από ψευδαισθήσεις; Εσωτερικά ερωτήματα θα σας απασχολήσουν, ουσιαστικά θα αναζητήσετε σιγουριά και σταθερότητα. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τυχόν αυταπάτες.

 

Παρθένος

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Παρθένοι, ο χειρισμός σας θα είναι ώριμος, σοβαρός και υπεύθυνος, κλείνετε εκκρεμότητες και τελικές οικονομικές συμφωνίες. Θα εντείνετε τις προσπάθειες σας στον επαγγελματικό τομέα, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας. Βάζετε σε προτεραιότητα την τακτοποίηση υποθέσεων που ορίζουν τη βελτίωση και την κατοχύρωση της εργασιακής σας θέσης. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, τακτοποιήστε οφειλές, κλείστε τους ανοιχτούς λογαριασμούς που σας δημιουργούν άγχος.

Σε θέματα συναισθηματικά έρχονται θετικές εξελίξεις και νέες γνωριμίες, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις επαφές σας με καινούργια πρόσωπα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις για συναντήσεις και επικοινωνία. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείτε κοινωνικά, θα συνομιλήσετε με πρόσωπα διαφορετικών πεποιθήσεων και αντιλήψεων, θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων.

 

Ζυγός

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Αγαπητοί μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε πιο δυνατοί ίσως και πιο μαχητικοί, δεν θα αφήσετε τις καταστάσεις στην τύχη σους, θα είστε σε θέση να μεσολαβήσετε και να κατευθύνετε. Ο χειρισμός σας θα είναι άμεσος, θα δείτε τα καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, περνάτε σε νέα σχέδια, αναλαμβάνετε δράση. Ο Ιανουάριος θα σας ανοίξει δίοδο για νέα σχέση. Η θετική και επικοινωνιακή σας διάθεση θα βοηθήσει στο να δοθεί έκταση στις καινούργιες σας επαφές.

Διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, θα συνομιλήσετε και θα συζητήσετε σε προσωπικό επίπεδο. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτούν, καταφθάνουν συναισθηματικές αναστατώσεις ιδιαιτέρως ανανεωτικές. Για τους τσακωμένους έρχονται συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, η στάση σας δεν θα είναι αρνητική. Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, να αποφορτιστείτε από το καθημερινό άγχος και να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει γύρω από το πως θα μπορέσετε να διευρύνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, να ψυχαγωγηθείτε, και να βγείτε από τα πιεστικά δεδομένα.

 

Σκορπιός

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Σκορπιοί, οι στόχοι σας θα έχουν μεγαλύτερη έκταση, ίσως να φανείτε ανταγωνιστικοί, προσοχή στις υπερβολές. Μαχητικότητα και μεθοδική τακτική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην κουραστείτε ψυχολογικά. Πρωταρχική σας επιθυμία θα είναι η βελτίωση και η άνοδος, όμως προσοχή να μην κινηθείτε με πώρωση. Ο Ιανουάριος θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, θα βρείτε χρόνο να διαθέσετε για την προσωπική σας σχέση, την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση σας.

Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις, σε ανάλογες προτάσεις δε θα βιαστείτε να δώσετε αρνητική απάντηση, ίσως να πάρετε τελικά την απόφαση να μετακινηθείτε ή να ακολουθήσετε το ταίρι σας σε κάποια εκδρομή. Θα υπάρξουν νέες ιδέες, καινούργιες μεθόδους, πρωτοποριακή θα είναι η σκέψη σας. Αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, πολύ πιθανό να στοχεύσετε στις ριζικές αλλαγές, βγαίνετε από τα δεδομένα του κατεστημένου σας.

 

Τοξότης

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Τοξότες, ο Ιανουάριος, θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας, δυναμικός θα είναι ο τρόπος χειρισμού σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά. Αισιοδοξία, πείσμα και άμεση αντιμετώπιση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η εσωτερική ανανέωση που θα νιώσετε θα σας ωθήσει να ρισκάρετε. Ίσως να υπάρξουν αναθεωρήσεις σε θέματα που στην προηγούμενη περίοδο η στάση σας ήταν παθητική ή αδιάφορη. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Ανοίγεται προοπτική νέων γνωριμιών, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε επαφές με καινούργια πρόσωπα.

Εσείς που είστε σε σχέση αποφύγετε τις ανυπόμονες ή βιαστικές κινήσεις, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγή συνθηκών, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε την ανυπομονησία. Προτάσεις για εκδρομές ή για ταξιδάκια απόδρασης θα αποδειχτούν ιδιαιτέρως ανανεωτικές. Θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε δράση, ωστόσο καλό θα είναι να υπάρχει προγραμματισμός, βάλτε τις υποχρεώσεις σας σε μια ιεραρχική σειρά, εστιάστε στα ζητήματα που επείγει η τακτοποίηση τους. Ανοργάνωτες ενέργειες θα αποτελέσουν σπατάλη χρόνου χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

 

Αιγόκερως

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Αιγόκεροι, αυτός ο μήνας, ευνοϊκή επίδραση θα έχει στην εξέλιξη των επαφών και των συζητήσεων σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα σας φέρνει δημιουργικές προτάσεις που ουσιαστικά θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις βλέψεις σας και να προχωρήσετε μπροστά. Θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε και να αξιοποιήσετε τα καινούργια ενδεχόμενα. Αποφασιστικότητα θα σας χαρακτηρίζει, τις νέες ευκαιρίες θα τις αρπάξετε χωρίς καθυστερήσεις.

Εσείς που ήδη έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο στη σκέψη σας ή στο στόχαστρο σας αναλαμβάνετε δράση, θα προτείνετε, θα προσεγγίσετε και με επιτυχία θα καταφέρετε να καθοδηγήσετε τα γεγονότα. Οι ελεύθεροι ανοιχτείτε και πλησιάστε, προχωρήστε σε προτάσεις, προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε θέματα επικοινωνίας και γενικότερα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη των σχέσεων σας. Με δική σας προτροπή θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε τις επαφές σας με πρόσωπα που σας δημιουργούν αρνητισμό.

 

Υδροχόος

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Φίλοι μου Υδροχόοι, περνάτε σε διεκδικήσεις, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσει η καριέρα και η άνοδος σας. Εσείς που αναζητάτε εργασία θα κινηθείτε άμεσα με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, έρχονται ευκαιρίες και ανοίγματα για υλοποίηση. Στον αισθηματικό σας τομέα, έρχονται εξελίξεις που θα στρώσουν το έδαφος για έναρξη σχέσης.

Εσείς που διανύετε περίοδο μοναχικότητας και αποστασιοποίησης βγαίνετε από την αναμονή, θα ακούσετε προτάσεις που θα τονώσουν τις διαθέσεις σας. Συναντήσεις και καινούργιες γνωριμίες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να χειριστείτε με ωριμότητα και υπευθυνότητα τα ανοιχτά οικονομικά σας ζητήματα. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες, αποφύγετε τα παρακινδυνευμένα ρίσκα. Αν υπάρχουν ζητήματα χρηματικών οφειλών βάλτε σε άμεσο πρόγραμμα την εξόφληση τους. Εσείς που ασχολείστε με επιχειρηματικές δραστηριότητες κινηθείτε με συνέπεια, αποφύγετε τις καθυστερήσεις.

 

Ιχθύς

Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!! Αγαπητοί μου Ιχθείς, θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να ρυθμίσετε, να αναδομήσετε, ακόμα και να τερματίσετε καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε και να επεκτείνετε, βάλτε τέλος στις αναβολές, περάστε σε ολοκληρωμένες ενέργειες. Καταφθάνουν νέες γνωριμίες, καινούργια πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν και να κάνετε το βήμα να προχωρήσετε μπροστά.

Για εσάς τους τσακωμένους συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να λύσετε τα επίμαχα ζητήματα, συμφιλιωτικές θα είναι οι διαθέσεις. Η ταχύτητα των αποτελεσμάτων θα είναι ανάλογη με τη δραστηριοποίηση σας, όσο πιο άμεσα λειτουργήσετε τόσο πιο γρήγορο θα είναι το αποτέλεσμα. Θα υπάρξουν σε κοινωνικό επίπεδο, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από τα προκαθορισμένα όρια και να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Ουσιαστικά θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα, φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε.

 

Πηγή

Advertisements