Αγαπημένοι μου φίλοι το 2022 είναι μία χρονιά που θα φέρει εύνοια σε κάποια ζώδια, ευκαιρίες σε κάποια άλλα, όμως θα δημιουργήσει και την ανάγκη ξεκαθαρισμάτων σε προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις.

Advertisements

 

Ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται από τις αρχές του έτους έως τις 10/5 στο ζώδιο των Ιχθύων και μετά θα επιστρέψει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο από τις 28/10 έως τις 20/12, δείχνει πως αυτή η χρονιά θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για τις αισθηματικές υποθέσεις των ζωδίων του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) καθώς θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, σε κάποιους μπορεί να φέρει και ένα νέο eρωτα ή αν το επιθυμούν, έναν απόγονο.

Ένα διάστημα το οποίο θα πρέπει να προσεχθεί είναι όταν ο Δίας θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στις 12/4 κάτι που θα επηρεάσει την κρίση, τη σκέψη και τις αποφάσεις μας. Ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφύγουν την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων χρειάζεται να δώσουν τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

 

Ο Κρόνος συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει κάποιες πιεστικές καταστάσεις σε ορισμένες σχέσεις, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν δράση και αυτές να γίνουν πιο λειτουργικές. Τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, μπορεί να νιώσουν πως κάποια πράγματα στην προσωπική τους ζωή συναντούν εμπόδια, δυσκολίες και δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε είναι πως ο Κρόνος επιβραβεύει κάθε συνετή κίνηση και κάθε σχέση, η οποία έχει «χτιστεί» σε σταθερές βάσεις.

Οι εκλείψεις αυτή της χρονιάς που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (30/4, 16/5, 25/10, 8/11) θα εγείρουν ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την συναισθηματική ασφάλεια, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθένα από εμάς και φαίνεται πως αυτά θα αποτελέσουν σημαντικούς παράγοντες στις επιλογές και τις αποφάσεις που αφορούν την προσωπική μας ζωή.

Advertisements

Ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί αυτή τη χρονιά και συμβαίνει περίπου κάθε δύο χρόνια είναι η ανάδρομη πορεία του Άρη. Φέτος ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 30/10/2022 στο ζώδιο των Διδύμων και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 14/1/2023 στο ίδιο ζώδιο. Η ανάδρομη πορεία του Άρη για κάποια ζώδια (Ζυγούς, Δίδυμους, Υδροχόους) μπορεί να σημάνει επιστροφές από το παρελθόν και αναθέρμανση παλαιότερων σχέσεων, για κάποια άλλα όμως (Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες) μπορεί να σημάνει μία περίοδο η οποία θα έχει αρκετά νεύρα και εντάσεις.

Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτό το έτος έχει ευκαιρίες για την εξέλιξη και την επιβράβευση σχέσεων, κάποιες μπορεί να έρθουν εύκολα, κάποιες άλλες μπορεί να έρθουν μέσα από τη δική μας προσπάθεια και δουλειά για την εξέλιξη μιας σχέσης που μας ενδιαφέρει.

 

Κριός

Αυτός ο χρόνος έρχεται με «καλές διαθέσεις» όσον αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και τις αισθηματικές σου υποθέσεις, μιας και κατά τη διάρκεια του θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθεις σε επαφή με νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα, αλλά και να εξελιχθεί μία σχέση που ήδη έχεις. Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου από τις 11/5 έως και τις 27/10 θα σου δώσει μία μικρή γεύση εύνοιας, αισιοδοξίας και θα σου δείξει τι να περιμένεις από την επόμενη χρονιά που θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, για να πραγματοποιήσει την ετήσια διέλευση του χωρίς πισωγυρίσματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει μία καθοριστική γνωριμία το διάστημα που θα βρίσκεται ο Δίας στο ζώδιο σου δείχνοντας πως από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο θα υπάρξουν ευκαιρίες σε αισθηματικό επίπεδο.

Λόγω των εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δεν αποκλείεται να κάνει δυναμική επανεμφάνιση ένα πρόσωπο με το οποίο γνωρίζεστε αρκετά καλά. Το πάθος θα είναι χαρακτηριστικό αυτού του έτους, όμως προσπάθησε να μην το αφήσεις να σε παρασύρει σε μεγαλεπήβολες δηλώσεις, κινήσεις και δεσμεύσεις οι οποίες δεν φιλτράρονται από τη λογική. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία έχει δώσει τα θετικά της δείγματα τότε είναι πάρα πολύ πιθανό να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα σε αυτή, κατά το δεύτερο μισό του έτους. Η εξέλιξη μιας σημαντικής σχέσης είναι να πάρα πολύ πιθανό σενάριο για αυτή τη χρονιά. Το σημείο που χρειάζεται να δώσεις προσοχή είναι η επικοινωνία καθώς αυτή κατά διαστήματα θα βάλλεται, αν μέσα σε προσωπικές σου υποθέσεις εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα πέρα των άμεσα ενδιαφερόμενων.

Ιδιαίτερα κατά το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων (30/8/2022 έως και τις αρχές της άλλης χρονιάς) καλό θα ήταν να αποφύγεις την εμπλοκή τρίτων προσώπων σε ζητήματα που αφορούν μία αισθηματική σχέση ή μία αισθηματική υπόθεση.

 

Advertisements

Ταύρος

Αυτό το έτος φαίνεται πως θα είναι «δοτικό» όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, καθώς ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους με τους οποίους θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις κοινά χαρακτηριστικά και κοινά ενδιαφέροντα.  Αν είσαι ελεύθερος η συμμετοχή σου σε ομάδες και σε συλλογικές δραστηριότητες φαίνεται πως θα ανοίξει ένα νέο κύκλο γνωριμιών και θα σε φέρει κοντά με πρόσωπα με το οποία θα μοιράζεστε κοινές δραστηριότητες. Αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για εσένα αυτή τη χρονιά καθώς θα αναζητήσεις από ένα σύντροφο την αλληλοκατανόηση, την υποστήριξη αλλά και το να αφήνει χώρο ο ένας στον άλλον και αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο για την επιλογή που θα κάνεις.

Ο Ουρανός στο ζώδιο σου «πάνω στο κεφάλι σου» μπορεί να σε κάνει κάποιες στιγμές εριστικό ή αντιδραστικό με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διενέξεις ή μία απλή διαφωνία να εξελίσσεται σε μία μεγάλη μάχη. Προσπάθησε να μην αφήνεις την επαναστατική σου διάθεση να διαχειρίζεται αισθηματικές υποθέσεις, μιας και είναι πολύ πιθανό να δημιουργούνται εντάσεις.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον 10ο ηλιακό σου οίκο φαίνεται πως θα αναζητήσεις τη σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή, για αυτό και αν είσαι καλυμμένος από αυτή τη σχέση δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση και να κάνεις το επόμενο βήμα!

Αν όμως βρίσκεσαι σε μία σχέση κατά την οποία υπάρχουν αρκετά ζητήματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου ή οι εντάσεις έχουν γίνει καθημερινότητα, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση και να ετοιμάσεις βαλίτσες! Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου, ώστε να μην κάνεις κάποιες σπασμωδικές κινήσεις οι οποίες  δεν θα είναι προς όφελος σου. Ένα πολύ καλό διάστημα για την προσωπική σου ζωή θα είναι αυτό κατά το οποίο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου δηλαδή από τις 24/5 έως και τις 22/6 καθώς η συνάντηση της με τον Ουρανό φέρνει εκπλήξεις ευχάριστες ανατροπές και -αν είσαι ελεύθερος- είναι πολύ πιθανό να φέρει και ένα κεραυνοβόλο eρωτα!

 

Δίδυμοι 

Οι εκλείψεις που έγιναν στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) μπορεί να ταλαιπώρησαν τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων τις δύο προηγούμενες χρονιές και να σε ώθησαν σε ανακατατάξεις και αναθεωρήσεις. Φέτος που δεν θα υπάρξουν πλέον εκλείψεις στον δικό σου άξονα φαίνεται πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο, χωρίς όμως τα απρόοπτα και τις ανακατατάξεις του προηγούμενου διαστήματος. Τώρα θα κληθείς να δεις τα νέα δεδομένα που υπάρχουν σε μία προσωπική σχέση ή στην προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο και να τα διαχειριστείς.

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις αρχές του έτους έως τις 10/5 και από τις 28/10 έως τις 20/12. Το παραπάνω διάστημα μπορεί να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος μια επαγγελματική σχέση είναι πιθανό να αλλάξει στάτους και να γίνει προσωπική και αυτό είναι σενάριο με αυξημένες πιθανότητες αυτή τη χρονιά.

Ακόμα και όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιο του Κριού ένα μικρό «δοκιμαστικό» διάστημα (από τις 11/5 στις 27/10) και πάλι θα υπάρχουν ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες, αυτή τη φορά όχι στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά μέσω κοινών φίλων και γνωστών. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία μπορεί να έχει περάσει δυσκολίες το προηγούμενο έτος, φαίνεται πως αυτή η χρονιά θα φέρει σταθεροποίηση σε αυτή τη σχέση κάτι που θα σου προσφέρει ανακούφιση. Οι κοινές δραστηριότητες με το σύντροφό σου η οπτική που έχετε πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα καθώς και η ενασχόληση σας με συλλογικές δράσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη σχέση σας, καθώς θα κρατούν τη ρουτίνα μακριά. Το «μυστικό» για αυτή τη χρονιά είναι να μην αφήνεις τον ελεύθερο χρόνο που έχεις με το ταίρι σου να περνά ανεκμετάλλευτος, αλλά να τον αξιοποιείτε μέσα από κοινά χόμπι, κοινές δραστηριότητες και επαφές με ανθρώπους που μιλάτε την ίδια γλώσσα.

Η παρουσία του Άρη για ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα στο ζώδιό σου (από τις 20/8/2022 έως και τις 25/3/2023) δείχνει πως οι στιγμές έντασης δεν θα λείψουν. Ιδιαίτερα κατά το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία (από τις 30/10/2022 μέχρι και τις αρχές του 2023) προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να αντιδράσει σπασμωδικά σε οτιδήποτε νιώθεις πως σε καταπιέζει ή δεν σου ταιριάζει. Η επικοινωνία και ο διάλογος θα κρατούν μια σχέση σε ηρεμία, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως μια δράση ή μια σπασμωδική κίνηση από τη δική σου πλευρά θα δημιουργεί και την ανάλογη αντίδραση από την άλλη. Αξιοποίησε την έξτρα ενέργεια που θα σου χαρίζει ο Άρης «πάνω από το κεφάλι σου» για τόσους μήνες, ξεκινώντας μία αθλητική δραστηριότητα καθώς έτσι θα τη διοχετεύσεις προς όφελός σου!

 

Καρκίνος

Η παρουσία του Δία στο φιλικό και υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει εξαιρετικά την προσωπική σου ζωή και κατά συνέπεια τις αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς από αυτό το ζώδιο φέρνει εύνοια σε οτιδήποτε σχετίζεται με  τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό μέσα σε αυτή τη χρονιά να γνωρίσεις ένα πρόσωπο  το οποίο έρχεται από μακριά ή η γνωριμία αυτή να γίνει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ακόμα φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από το δικό σου και είναι κάτι το οποίο θα σε συνεπάρει. Μία καρμική γνωριμία, ένας eρωτας ο οποίος θα σου αλλάξει αντίληψη για ορισμένα πράγματα αλλά και τον τρόπο που βλέπεις τις καταστάσεις σε γενικότερο πλαίσιο, είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο με την παρουσία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και «ταλαιπωρείσαι» από τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερου, είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθεις κοντά μέσα από περίεργες και ενδεχομένως δύσκολες καταστάσεις με ένα πρόσωπο το οποίο θα σε κάνει να δεις τον κόσμο εντελώς διαφορετικά.

Οι υπερβολές ακόμα και οι συναισθηματικές υπερβολές όπως και οι υποσχέσεις χρειάζονται προσοχή κατά τη διάρκεια που ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 12/4 όμως η ενέργεια της θα είναι αισθητή αρκετά νωρίτερα περίπου από τα τέλη Μαρτίου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φέτος θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα στη σχέση με το ταίρι σου κάνοντας νέα πράγματα.  Η επαφή σας με μία ομάδα ανθρώπων που νιώθετε πως έχετε πολλά κοινά στοιχεία, η ενασχόληση σας με εθελοντικούς σκοπούς και η συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες, είναι μερικά από τα σενάρια αυτού του έτους που μπορούν να λειτουργήσουν πολύ βοηθητικά για τη σχέση σας.

Ακόμα ένα σενάριο το οποίο έχει λιγότερες πιθανότητες όμως δεν παύει να βρίσκεται μέσα στα πιθανά σενάρια αυτού του έτους, είναι να πάρεις το ταίρι σου και να μετακομίσετε σε μία άλλη πόλη ή ακόμα και μία άλλη χώρα ξεκινώντας από την αρχή της ζωής σας. Το 2022 είναι ένα έτος που ενδεχομένως να νιώσεις πως θα κάνει reset σε παλαιωμένες αντιλήψεις, τοξικές καταστάσεις, παλαιότερες σχέσεις στις οποίες ήσουν εγκλωβισμένος και να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο για τη ζωή σου, έχοντας ως συνοδοιπόρο το σύντροφό σου και βλέποντας τον κόσμο με άλλα μάτια.

 

Λέων

Αυτή η χρονιά φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει τις προτεραιότητές σου και ενώ είχες τα επαγγελματικά σε πρώτη μοίρα ξαφνικά αυτό να αντιστραφεί ή αν είχες την προσωπική σου ζωή σε προτεραιότητα αυτή να έρθει σε δεύτερη μοίρα.

Ο Ουρανός ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει αλλαγές και ανατροπές και σε συνδυασμό με τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου φαίνεται πως οι αλλαγές είναι σίγουρες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία έχει δώσει τα δείγματα της και έχει περάσει από αυτό που λέμε crash test, ο Κρόνος θα επιβραβεύσει την αντοχή της οδηγώντας την στο επόμενο βήμα. Η εξέλιξη μιας μακροχρόνιας σχέσης είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο καθώς ο Κρόνος ζήτα την κοινωνική επισφράγιση της. Όμως αν βρίσκεσαι σε μία σχέση στην οποία έχουν προκύψει αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και ούτε εσύ ενδεχομένως ούτε και το ταίρι σου είστε σε διάθεση να τα λύσετε, τότε είναι πάρα πολύ πιθανό  αυτή η σχέση να περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως το 2022 είναι έτος ξεκαθαρισμάτων και αλλαγών για την προσωπική σου ζωή.

Αν είσαι ελεύθερος το μεγαλύτερο στοίχημα αυτής της χρονιάς είναι να μην παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή και να βρίσκεις έστω και τον ελάχιστο χρόνο για κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές, καθώς αυτές θα παίξουν μεγάλο ρόλο σε νέες γνωριμίες. Οι επαγγελματικοί στόχοι, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και όλα αυτά που έχεις στο πρόγραμμά σου μπορεί να μην σου αφήνουν ούτε ελεύθερο χρόνο αλλά ούτε και διάθεση για να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή, όμως αυτό είναι κάτι που χρειάζεται διαχείριση. Είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από τη συμμετοχή σου σε εθελοντικές δράσεις, συλλογικές δραστηριότητες και κατά την επαφή σου με φίλους, καθώς και μέσα σε κοινές παρέες θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα.

Δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας eρωτας που θα ξεκινήσει από μία επαγγελματική σχέση, μιας και ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου είναι αρκετά ανατρεπτικός και δείχνει πως όλα τα σενάρια είναι πιθανά!

 

Παρθένος

Η παρουσία  του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο ηλιακό σου οίκο δείχνει πως αυτή η χρονιά θα φέρει ευκαιρίες όσον αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων.  Μία νέα προσωπική σχέση είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο για εσένα που ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου και μάλιστα φαίνεται πως αυτή η σχέση θα ξεκινήσει με πολύ  καλούς οιωνούς. Για εσένα πού βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανό να εξελιχθεί και να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα με το σύντροφό σου. Σε κάθε περίπτωση η παρουσία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις αρχές του έτους μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Οκτωβρίου έως και τα μέσα Δεκεμβρίου δείχνει πως τα παραπάνω διαστήματα θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκά για οτιδήποτε αφορά την δημιουργία ή την εξέλιξη μιας σχέσης.

Ο Ουρανός ο οποίος βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου συνηγορεί σε νέες γνωριμίες  οι οποίες φαίνεται πως θα έρθουν ξαφνικά μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον ή είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σου είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους. Η επαφή σου με ένα πρόσωπο το οποίο πρεσβεύει διαφορετικές ιδέες από εσένα θα αλλάξει την οπτική σου και φαίνεται πως θα σου δείξει έναν άλλο τρόπο προσέγγισης κάποιων πραγμάτων.

Το διάστημα που ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα βρίσκονται σε σύνοδο στο ζώδιο των Ιχθύων από τα τέλη Μαρτίου έως και τα μέσα Απριλίου, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις επιλογές που θα κάνεις στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και τελικά αυτό θα είναι εις βάρος σου. Όσο πιο μεγάλα λόγια και υποσχέσεις ακούσεις τόσο πιο πολύ κράτησε τις επιφυλάξεις σου, μέχρι να δεις αν και κατά πόσο αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Κατά το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους από  το τέλος Οκτωβρίου 2022 έως και τα μέσα Ιανουαρίου του 2023 θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά ζητήματα τα οποία φαίνεται πως τότε θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και ενδεχομένως να σου προκαλούν άγχος ή άλλα αρνητικά συναισθήματα.  Προσπάθησε να μην αφήσεις τέτοιου είδους συναισθήματα να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου προς τον αγαπημένο σου, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να  ανοίξει ένα μέτωπο αντιπαραθέσεων στην προσωπική σου ζωή.

 

Ζυγός

Το 2022  προμηνύεται μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χρόνια για τα αισθηματικά σου ζητήματα  ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του. Αν είσαι ελεύθερος με το Δία να βρίσκεται για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μέσα σε αυτή τη χρονιά στο ζώδιο των Ιχθύων  φαίνεται πως θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο σε ένα εργασιακό χώρο ή θα έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται ήδη στην καθημερινότητά σου. Για εσένα φέτος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το να μπορείς να μοιράζεσαι την καθημερινότητά με τα θετικά και τα αρνητικά της, με τις χαρές αλλά και τις υποχρεώσεις της με τον άνθρωπο που θα επιλέξεις να έχεις δίπλα σου.

Κατά το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων δηλαδή από τα τέλη Αυγούστου μέχρι και το νέο έτος και ιδιαίτερα κατά την περίοδο που θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία το φθινόπωρο, ίσως να σε απασχολήσει ξανά μία σχέση η οποία υπήρξε στο παρελθόν. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις γνώμη για ένα πρόσωπο που άφησες να φύγει ή να προσπαθήσει να σε προσεγγίσει ένας «μετανιωμένος» πρώην σύντροφος! Σε κάθε περίπτωση πριν πάρεις μία παρορμητική απόφαση έλεγξε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή και όχι σύμφωνα με δεδομένα του παρελθόντος, τα οποία μπορεί να μην υφίσταται πλέον.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό το έτος θα είναι πάρα πολύ δημιουργικό και βοηθητικό για τη σχέση σου, αρκεί να μην αφήσεις την καθημερινότητα να αποτελέσει εμπόδιο για εσάς. Ακόμα και το να μοιράσετε από κοινού κάποιες δουλειές θα είναι βοηθητικό καθώς δεν θα σας αφήσει να αποξενωθείτε και θα συνδυάσετε «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Μην αφήσεις τη ρουτίνα να εισβάλει μέσα στη σχέση με το ταίρι σου φροντίζοντας να ξεκλέβεις λίγο χρόνο προκειμένου να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ή για να δοκιμάζετε νέες δραστηριότητες και νέα χόμπι.

Με την παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού από τα μέσα Μαΐου έως και τα τέλη Οκτωβρίου και μετά από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι τη νέα χρονιά, φαίνεται πως θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις  σε αυτή τη σχέση.

 

Σκορπιός

Το 2022 είναι μία χρονιά «πολλά υποσχόμενη» όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, καθώς φαίνεται πως ο eρωτας θα επανέλθει στη ζωή σου. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της χρονιάς ευνοεί τις αισθηματικές σου υποθέσεις και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να προκύψει ένας νέος eρωτας. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές eρωτικές και συναισθηματικές συγκινήσεις μέσα σε αυτό το χρόνο, όμως δεν θα πρέπει να πάρεις  παρορμητικές αποφάσεις με βάση παρορμητικά συναισθήματα.

Από τις αρχές του έτους μέχρι και τον Μάϊο και μετά από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι και το τέλος του έτους, είναι πάρα πολύ πιθανό να βρεις ένα πρόσωπο το οποίο  θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εσένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να έχεις διευθετήσει κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες -αν υπάρχουν- καθώς αν αφήσεις «μισάνοιχτες πόρτες» με σχέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος, φαίνεται πως από τα μέσα Αυγούστου και μετά μπορεί να υπάρξουν κάποια μπερδέματα σχετικά με αυτές.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να τη διαφυλάξεις από στιγμές που μπορεί να έχουν ένταση αλλά και από παρορμητικές αποφάσεις, οι οποίες είναι πολύ πιθανό να παρθούν κοντά στις εκλείψεις δηλαδή τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Μία προσωπική σχέση για να εξακολουθήσει να υφίσταται και να εξελίσσεται χρειάζεται αμοιβαία κατανόηση, αμοιβαία συναισθήματα αλλά και κίνητρο για να γίνει ακόμα καλύτερη.  Έτσι λοιπόν φέτος αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει και έχεις επενδύσει συναισθηματικά σε αυτή, θα χρειαστεί να βάλεις νέους στόχους μαζί με το σύντροφό σου και να λειτουργήσετε σαν μία ομάδα, προκειμένου να μπορέσετε να τους εκπληρώσετε. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή κάποια έκτακτα ζητήματα τα οποία θα χρειαστεί να διαχειριστείτε από κοινού, για αυτό ο διάλογος και η καλή επικοινωνία θα είναι απαραίτητα για να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ σας, αλλά και για να συνεχίσει να υπάρχει ένα καλό και προπάντων ήρεμο κλίμα στη σχέση σας.

 

Τοξότης

Το 2022 είναι μία χρονιά η οποία υπόσχεται πολλά σε αισθηματικό επίπεδο ιδιαίτερα κατά το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δηλαδή από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Οκτωβρίου και μετά από τα τέλη Δεκεμβρίου, καθώς τότε θα είναι το πιο eρωτικό διάστημα αυτού του έτους το οποίο θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο θα επηρεάσει τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων είναι η παραμονή του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς σε αυτό το ζώδιο θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία του.

Ο Άρης θα μπει στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/8/2022 και θα παραμείνει μέχρι τις 25/3/2023 δείχνοντας πως μία προσωπική  σχέση ή μία σημαντική αισθηματική υπόθεση θα σε απασχολήσει αρκετά μετά το καλοκαίρι. Κατά το διάστημα που θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία (από τις 30/10/2022 έως και τις 13/1/2023) φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν ή κάποια δεδομένα που αφορούσαν μία σχέση του παρελθόντος να συμπληρώσουν το παζλ. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φέτος θα υπάρξουν ευκαιρίες να κάνεις νέα πράγματα με το σύντροφό σου, να ανανεώσετε τη σχέση σας μέσα από κοινές δραστηριότητες, νέα χόμπι αλλά και ταξίδια, γνωρίζοντας νέους προορισμούς.  Φέτος θα υπάρχει η θέληση αλλά και η διάθεση να κάνεις πράγματα για τη σχέση σας και αυτό θα παρακινήσει και το ταίρι σου. Αν δεν μένετε μαζί δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση και να  προχωρήσετε στο βήμα της συγκατοίκησης ή αν μένετε μαζί πιθανό να αλλάξετε σπίτι και να βρείτε ένα που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Από το Σεπτέμβριο έως και το Δεκέμβριο δώσε προσοχή καθώς θα είναι ένα διάστημα το οποίο μπορεί να έχει κάποιες τριβές και εντάσεις, όμως μην το αφήσεις να χαλάσει το καλό κλίμα που θα υπάρχει σε μία προσωπική σχέση κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό όχι μόνο να υπάρξουν φλερτ, ραντεβού και νέες γνωριμίες μέσα σε αυτή τη χρονιά αλλά να κάνει την εμφάνισή του και ένας νέος eρωτας πολύ πιθανά από τα μέσα Μαΐου έως και τα τέλη Οκτωβρίου. Οι εκπλήξεις αυτού του έτους δεν σταματούν εδώ καθώς εκτός από ένα νέο eρωτα δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ή μάλλον την επανεμφάνιση του, ένα πρόσωπο το οποίο έρχεται από τα παλιά.

Οι αποφάσεις θα είναι γρήγορες και δεν αποκλείεται όχι μόνο να υπάρξει ένας eρωτας ο οποίος θα σημάνει την αρχή μιας σχέσης αλλά να προχωρήσεις και σε μία συγκατοίκηση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το παραπάνω σενάριο καλό θα είναι να  προσεχθεί ιδιαίτερα από τα τέλη Μαρτίου έως και τα μέσα Απριλίου καθώς η συνάντηση Δία/Ποσειδώνα θα δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες, οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν να δεις ρεαλιστικά τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία αισθηματική υπόθεση που σε ενδιαφέρει.

 

Αιγόκερως

Φέτος σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Εσείς που μισείτε την αβεβαιότητα και την αλλαγή, θα ενθουσιαστείτε! Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης του μέλλοντος και της καινοτομίας, συνεχίζει να ταξιδεύει στον Ταύρο και στον eρωτικό πέμπτο οίκο σας, σας συστήνει να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να επικεντρωθείτε στο μέλλον σας. Κοιτάζετε μπροστά και όχι πίσω, νιώθετε την επιθυμία να ζήσετε έντονα την αγάπη και τη ζωή. Γίνεστε εύκολα διαθέσιμοι, αναζητάτε την πρωτοτυπία και την καινοτομία, καθώς αυτός ο συναρπαστικός και φιλελεύθερος πλανήτης φέρνει στη ζωή σας κάθε είδους νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους για να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Καθώς ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του ασυνήθιστου, μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι ενδιαφέρεστε για άτομα που δεν ταιριάζουν στο συνηθισμένο τύπο σας.

Ωστόσο, έχετε το σοβαρό Κρόνο (τον κυβερνήτη πλανήτη σας) στον Υδροχόο και στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, κάτι που θα μπορούσε να σας κάνει ιδιαίτερα επιλεκτικούς για το ποιόν και τι θέλετε στην αγάπη. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτόμυαλοι, κάτι διαφορετικό ή απροσδόκητο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Πιστέψτε στην αξία σας και μην ενδίδετε στην κλήση της σειρήνας του πάθους χωρίς λογική σκέψη. Τα αστέρια γνωρίζουν καλά τη δύναμη της θέλησής σας και την αυστηρότητά σας. Αναμφίβολα θα μπορέσετε να αποδείξετε ότι αξίζετε.

Η eρωτική σας ζωή αναταράσσεται δυνατά κάτω από την επιρροή των δύο εκλείψεων στον Ταύρο, τον Απρίλη και τον Νοέμβρη, στον eρωτικό πέμπτο οίκο σας. Με τη βοήθεια αυτών των εκλείψεων, νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε κάτι νέο ή να προχωρήσετε σε κάτι καλύτερο, ειδικά αν έχετε συμβιβαστεί με λιγότερα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ό, τι αποφασίσετε να κάνετε θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το να γνωρίζετε και να είστε σταθεροί στις αξίες σας. Πιέζεστε να ζητήσετε περισσότερα για τον εαυτό σας στην αγάπη, αντί να προσπαθείτε να διατηρήσετε μια ανεκπλήρωτη κατάσταση. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, να πιστέψετε ότι αξίζετε μια ευτυχισμένη, σταθερή σχέση, ότι δεν πρέπει να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Αφού αυτές οι εκλείψεις σας πιέσουν να κάνετε πολλές βαθιές, εσωτερικές διεργασίες, θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλά περισσότερα να προσφέρετε σε πιθανούς eρωτικούς συντρόφους.

Με τον επεκτατικό Δία να πραγματοποιεί μια σύντομη επίσκεψη στον Κριό και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένας από τους απώτερους στόχους σας είναι να δημιουργήσετε οικογένεια ή να γίνετε γονείς. Επίσης, θα μπορούσατε να κάνετε σχέδια με τον αγαπημένο σας για να συγκατοικήσετε ή να φύγετε σε άλλη πόλη. Συνήθως αναλώνετε όλο το χρόνο και την ενέργειά σας στις μεγάλες φιλοδοξίες σας, αυτή τη χρονιά όμως ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε στο σπίτι σας. Αναζητήστε την θαλπωρή και τη γαλήνη του σπιτιού σας ή φύγετε μακριά από τη φασαρία της πόλης, απολαμβάνοντας την ηρεμία και τη γαλήνη ενός τόπου που σας ησυχάζει. Θα επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα ανανεωθείτε.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου το 2022 είναι μία χρονιά η οποία σε καλεί να δεις με σύνεση και προσοχή τις αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς αυτός είναι ο τρόπος για να έρθουν θετικές εξελίξεις.

Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων φαίνεται πως κατά διαστήματα μπορεί να δοκιμάζει τις αντοχές μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας. Λόγω του ότι φέτος θα έχεις την τάση να είσαι επικριτικός προσπάθησε να μην παρασυρθείς από αυτό, καθώς δεν θα βοηθήσει καθόλου την εξέλιξη των αισθηματικών υποθέσεων. Αν νιώθεις πως βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελες συζήτησε με το ταίρι σου τα παράπονα που έχεις όμως την ίδια στιγμή θα πρέπει να αναγνωρίσεις και το δικό σου μερίδιο ευθύνης. Μην «πετάς το μπαλάκι από την άλλη πλευρά» καθώς αυτή η δράση θα έχει και την ανάλογη αντίδραση, κάτι που μπορεί να φέρει διάσπαση. Στα θετικά αυτής της χρονιάς είναι το ότι μία σχέση η οποία έχει γερές βάσεις ο Κρόνος θα την επιβραβεύσει και δεν αποκλείεται να την οδηγήσει και στο επόμενο βήμα.

Κατά το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού από τις 11/5 έως τις 27/10 και μετά από τις 21/12 που θα μπει οριστικά για να ξεκινήσει την ετήσια διέλευση του, θα υπάρξουν ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο/η αδερφός/η, ένας συγγενής ή κάποιος κοινός γνωστός να παίξει κομβικό ρόλο στο να έρθεις κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Κατά το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων -από 20/8/2022 μέχρι και το Μάρτιο του 2023- θα ξεκινήσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο μπορεί να αναζωπυρωθεί ένα ειδύλλιο του παρελθόντος. Οι πιθανότητες αυτού του σεναρίου θα αυξηθούν όταν ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σε αυτό το ζώδιο, από 30/10/2022 έως 13/1/2023. Μία τυχαία συνάντηση ή ένα μήνυμα που μπορεί να ανταλλάξεις με ένα πρόσωπο από τα παλιά, θα παίξει το δικό του ρόλο στην αναζωπύρωση των συναισθημάτων και στην επαναφορά του ειδυλλίου.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς δείχνουν πως κατά διαστήματα μία σχέση -ή μία γνωριμία- μπορεί να είναι αρκετά απαιτητική, πράγμα που θα σου προκαλεί δυσφορία ή ακόμα και εκνευρισμό. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή καθώς φαίνεται πως η δεύτερη θα επικρατήσει της πρώτης, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη μιας σχέσης που σε ενδιαφέρει. Να θυμάσαι πως όσο πιο συνετά βήματα κάνεις αυτή τη χρονιά σε προσωπικό επίπεδο, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αποφύγεις εντάσεις και σκαμπανεβάσματα στην προσωπική σου ζωή.

 

Ιχθύς 

Ιχθύ μου το 2022 θα είναι μία ευνοϊκή, γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά για εσένα και για τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, καθώς ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται ένα μεγάλο διάστημα αυτό το έτος στο ζώδιό σου θα βοηθήσει σημαντικά τον παραπάνω τομέα.

Από τις αρχές του έτους έως και τις 10/5 και μετά από τις 28/10 έως και τις 20/12 που ο Δίας θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες και εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Η εξέλιξη μιας σχέσης που ήδη έχεις, μία νέα γνωριμία πολύ πιθανό και ένα νέο φλογερό ειδύλλιο δεν αποκλείεται να ξεκινήσει το παραπάνω διάστημα, το οποίο θα είναι πλούσιο σε γεγονότα. Φέτος θα πιάσεις τον εαυτό σου να βλέπει τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα και αυτή η νότα αισιοδοξίας με την οποία θα προσεγγίζεις κάθε αισθηματική σου υπόθεση -αλλά και κάθε ζήτημα σε γενικότερο πλαίσιο- δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους που θα συναναστρέφεσαι, κάτι που θα φέρει έντονο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου. Τα θετικά θα υπερισχύσουν των αρνητικών αυτή τη χρονιά, όμως θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ένα διάστημα το οποίο είναι SOS.

Όταν ο Δίας θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου (η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 12/4 όμως η επιρροή της θα ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου) επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις υποσχέσεις σου καθώς και στα λόγια τα οποία εκείνη την περίοδο θα βρίθουν εντυπωσιασμού.

Η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα δημιουργεί εξιδανικεύσεις προσώπων και από την πλευρά σου αλλά και από την πλευρά των άλλων, καθιστώντας δύσκολο το να δεις μία σχέση, μία γνωριμία ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει όπως πραγματικά είναι. Προτίμησε να κρατήσεις μικρό καλάθι αν ακούσεις μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις και υποσχέσεις και αντίστοιχα μην πέσεις ούτε εσύ σε αυτή την παγίδα, να πεις πράγματα τα οποία θα είναι πολύ δύσκολο να υλοποιήσεις. Ένα ακόμα απαιτητικό διάστημα για αυτή τη χρονιά είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι το τελευταίο τετράμηνο από τον Σεπτέμβριο μέχρι και το Δεκέμβριο.

Ο Άρης ο οποίος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/8 και θα παραμείνει έως και τις 25/3/2023 ενδεχομένως να δημιουργήσει μία εσωτερική ανησυχία, η οποία θα εμφανιστεί και στις προσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος το παραπάνω διάστημα, προσπάθησε να μην μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή τον εκνευρισμό ο οποίος μπορεί να προέρχεται από άλλες υποθέσεις ή επαγγελματικά ζητήματα, καθώς είναι σίγουρο πως θα επηρεαστεί μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση -πόσο μάλλον αν μένεις μαζί με το ταίρι σου- μην αφήσεις ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι ή με κάποιες υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτό, να αποτελέσουν το έναυσμα για αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, σε μία χρονιά που θα έχει θετικό πρόσημο για εσάς.

 

Πηγή

 

Advertisements