1 Φεβρουαρίου η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου, ανανεώνεται ο τρόπος σκέψης, φεύγει η προσκόλληση και η συναισθηματική εξάρτηση. Ανάγκη θα εκδηλωθεί ριζική αλλαγή, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να φύγει η στασιμότητα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διαφοροποιήσεις. Απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες, όσοι θέλουν να βγουν από τη ρουτίνα και να ανανεώσουν την καθημερινότητά τους θα βρουν την σωστή δίοδο για να αφήσουν πίσω τους παλιές ιστορίες και να κοιτάξουν με αισιοδοξία το μέλλον. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και επαγγελματική έκταση, οι φιλόδοξοι χαρακτήρες θα βρουν πρόσφορο το έδαφος για βελτίωση και άνοδο.

Advertisements

 

Στις 4 Φεβρουαρίου ο Ερμής στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, ο τρόπος σκέψης θα είναι αντικειμενικός, η αντίληψη θα είναι σφαιρική. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της μελλοντικής εξέλιξης, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές και ώριμες.

Στις 14 Φεβρουαρίου ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 10 Μαρτίου, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, στις συζητήσεις θα ακουστούν απόψεις, θα συζητηθούν θέματα, θα δοθεί έμφαση σε ζητήματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές γνωριμίες, οι συναναστροφές θα έχουν δημιουργική έκταση, θα υπάρξει η δυνατότητα να οργανωθεί η δράση για κοινωνικές δραστηριότητες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα βήματα θα πρέπει να είναι προσεκτικά και σFκεπτόμενα, προσοχή στις υπερβολές και στην παρόρμηση κυρίως σε επιδιώξεις που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Στις 16 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορμητικότητα, γενναιοδωρία, δυναμισμός και αυτοπεποίθηση. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή θα υπάρξουν ανοίγματα για διεκδικήσεις, προσεγγίσεις και νέους eρωτες.

Στις 18 Φεβρουαρίου το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, σεμινάρια, μόρφωση, έκταση θα έχει η πνευματικότητα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι οξυδέρκεια, διορατικότητα, διαίσθηση, ο τρόπος σκέψης θα είναι ευρηματικός, λύσεις θα δοθούν σε επίμαχα ζητήματα.

 

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, θα βρίσκεστε σε πνευματική διέγερση, νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Τα συμβάντα θα στρώσουν το έδαφος για να διευρύνετε τις κοινωνικές σας γνωριμίες και δραστηριότητες. Συνομιλίες θα υπάρξουν με πρόσωπα που οι απόψεις σας θα είναι ταιριαστές, οι συζητήσεις σας θα είναι δημιουργικές ίσως να καταλήξουν σε επαγγελματική συνεργασία.

Στον αισθηματικό σας τομέα, πολύ πιθανόν μια καινούργια γνωριμία να σας απασχολήσει, θα υπάρξει προοπτική για έναρξη σταθερής σχέσης. Εσείς που ήδη είστε σε σχέση ουσιαστικές θα είναι οι συζητήσεις που θα ανοίξετε με το ταίρι σας, κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να μιλήσετε για το θέμα της συγκατοίκησης, ανοίγεται δίοδος δεσμευτικής εξέλιξης.

Η στάση σας καθώς και οι επιθυμίες σας θα διακρίνονται από ορθολογισμό και σταθερότητα, ωστόσο σε περίπτωση που βρείτε δύσκολες τις συνθήκες προσπαθήστε να αποφύγετε το επίμονο πείσμα. Χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας, προσοχή να μην φανείτε οξύθυμοι και απαιτητικοί.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, εσείς οι απογοητευμένοι ή δυσαρεστημένοι θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες, έρχονται θετικά ανοίγματα που δεν πρέπει να τα αφήσετε αναξιοποίητα. Απελευθερώνεται η επικοινωνιακή σας διάθεση, θα μιλήσετε ανοιχτά, αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας.

Advertisements

Θα στοχεύσετε στη σταθερότητα και στην εξασφάλιση, στον οικονομικό σας τομέα συγκρατημένοι θα είστε στα έξοδα σας, τα χρήματα σας θα θελήσετε να τα αποταμιεύσετε. Στα αισθηματικά σας ώριμη θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές σας αποφάσεις.

Ο Φεβρουάριος, ίσως να σας δημιουργήσει ένα είδος συναισθηματικής έξαρσης, ανήσυχες θα είναι οι διαθέσεις σας, προσοχή στις αντιδράσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, στα επαγγελματικά σας μια καινούργια και κάπως διαφορετική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, ίσως να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας και τις ως τώρα επιλογές σας. Αισιοδοξία θα σας διακρίνει, θα επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, δε θα έχετε διάθεση να πιέσετε ή να πιεστείτε.

Αυτό τον μήνα, θα ηρεμήσει την ψυχολογία σας. Ανάγκη σας θα είναι να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να βγείτε από τους έντονους προβληματισμούς. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, η επικοινωνία σας θα πάει πολύ καλά δεν θα υπάρξουν εντάσεις. Σε συνομιλία σας θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια δώστε βάση σε αυτά που θα ακούσετε.

Σε αισθηματικά ζητήματα, αλλάζετε στάση και διάθεση, τώρα κυρία επιδίωξη σας θα είναι να ισορροπήσετε τον δεσμό σας, να τον βελτιώσετε και να τον οδηγήσετε σε πορεία εξέλιξης. Εσείς οι ελεύθεροι κάντε το βήμα να φλερτάρετε και να επικοινωνήσετε με καινούργια πρόσωπα το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, μέσα στον Φεβρουάριο θα υπάρξουν εσωτερικά σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικές εναλλαγές, προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις κυκλοθυμίες σας. Αυόε ο μήνας, θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε ενθαρρυντικά, τα συμβάντα θα πρέπει να τα χειριστείτε με αισιόδοξη διάθεση.

Θα καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις, θα είστε σε θέση να αναλάβετε το ρίσκο της δέσμευσης. Για τους ελεύθερους και μοναχικούς έρχονται νέα ανοίγματα, ίσως να προκύψει κάποια καινούργια γνωριμία σοβαρής προοπτικής. Ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να δείξετε σοβαρότητα στις συζητήσεις που θα κάνετε, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να περάσετε σε ουσιαστικές προτάσεις.

Ο Φεβρουάριος θα σας φέρει εσωτερική ισορροπία, καταλαγιάζουν τυχόν αντιδραστικές τάσεις. Στις συνομιλίες σας προσωπικές και επαγγελματικές θα γίνουν εποικοδομητικές συζητήσεις. Πρακτική και δημιουργική θα είναι η στάση σας, εσείς που έχετε ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις θα καταφέρετε να προγραμματίσετε και να διεκπεραιώσετε. Το ισορροπημένο σας σκεπτικό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να κινηθείτε χωρίς καθυστερήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, ο Φεβρουάριος, θα δώσει ώθηση στις κοινωνικές σας επαφές, από πλευράς σας θα υπάρξει η θέληση να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Θα λάβετε συμμέτοχη σε νέες δραστηριότητες, θα επικοινωνήσετε με άτομα διαφορετικής προσωπικότητας από τη δική σας. Στον αισθηματικό σας τομέα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν στο θέμα των νέων γνωριμιών. Εσείς οι ελεύθεροι κρατήστε προσιτή στάση θα υπάρξουν προσεγγίσεις.

Σταθερότητα θα υπάρξει στα επαγγελματικά σας. Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε περίοδο διαπραγματεύσεων ομαλή θα είναι η εξέλιξη, δε θα υπάρξουν αρνητικά απρόοπτα. Με σύνεση και μεθοδική σκέψη θα αποφύγετε τις επικίνδυνες και ριψοκίνδυνες επιλογές, θα καταφέρετε να σκεφτείτε ορθολογικά.

Αυτό που θα θελήσετε θα είναι ξεκούραση σωματική και πνευματική. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, πρόσχαρη η διάθεση σας, θα βρεθείτε σε παρέες. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στο πως μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε και να αποφορτιστείτε από τις αγχωτικές υποθέσεις.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για να καταφέρετε να διαφοροποιήσετε ή να βελτιώσετε συνθήκες που πλέον άρχισαν να σας κουράζουν. Κάποιοι από εσάς σε περίπτωση που δε είστε ικανοποιημένοι με την υπάρχουσα εργασία σας δεν αποκλείεται να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση. Προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό, οι πράξεις και οι σκέψεις σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες.

Στα αισθηματικά σας, καταφθάνει καθοριστικό αποτέλεσμα που θα φέρει απρόοπτες δεσμεύσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να προχωρήσετε στους σχεδιασμούς σας. Ευνοούνται κινήσεις δεσμευτικής εξέλιξης, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις και ανταλλαγή υποσχέσεων.

Ο Φεβρουάριος, σας φέρνει οικονομικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση ή να την σταθεροποιήσετε. Οργανώνετε τα πλάνα και τα σχέδια σας, θα είστε σε θέση να κλείσετε λογαριασμούς ή να αποταμιεύσετε χρήματα. Σωστή θα είναι η χρονική στιγμή να βάλετε σε τάξη τις υποθέσεις σας, στις κοινωνικές και οικογενειακές σας επαφές θα υπάρξει ισορροπία και σταθερότητα.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ο Φεβρουάριος, θα σας φέρει ανατροπές και έντονους ενθουσιασμούς, θα πρέπει να βάλετε όρια στον συναισθηματικό σας κόσμο. Διαφυγή θα θελήσετε από τις ανιαρές ή στάσιμες καταστάσεις, πρωταρχική σας ανάγκη θα είναι η αναζωογόνηση και η ανανέωση. Πνευματικά θα εμφανιστείτε ανήσυχοι, νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως να τολμήσετε να δοκιμαστείτε με νέα εγχειρήματα.

Σε οικονομικά θέματα η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, ότι ακουστεί θα τηρηθεί. Στα αισθηματικά σας το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για σοβαρές συζητήσεις, έρχονται ξεκαθαρίσματα και δεσμευτικές υποσχέσεις.

Βασική σας επιθυμία θα είναι να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, αποστασιοποιείστε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να ταχτοποιήσετε τα ανοιχτά ζητήματα. Σε περίπτωση που υπάρχουν διλλήματα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, είναι πολύ πιθανόν να αμφισβητήσετε, να αλλάξετε οπτική και να διαμορφώσετε μια νέα στάση αντιμετώπισης. Στα επαγγελματικά σας προσοχή στα επικίνδυνα ρίσκα, κινηθείτε σε συνετά πλαίσια.

Είναι πολύ πιθανόν με το ταίρι σας να ανοιχτεί συζήτηση για το μέλλον του δεσμού σας, θα προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις και να βάλετε σε τάξη υποθέσεις που σας αγχώνουν. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε δυνατότητα αξιόλογης γνωριμίας, καλό θα είναι να μην φανείτε απρόσιτοι στα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν.

Προσοχή στις αντιδραστικές κουβέντες, αποφύγετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Ο Φεβρουάριος, θα σας βοηθήσει να βάλετε μπροστά τη λογική και να σκεφτείτε μεθοδικά. Εσείς που καλείστε να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις θα είστε σε θέση να υπολογίσετε τα υπέρ και τα κατά και να αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ίσως να ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες, ενδεχομένως να υπάρξουν νέα κοινωνικά ενδιαφέροντα. Συμμετοχή θα λάβετε σε ενέργειες προσφοράς, ενισχυμένο θα είναι το αίσθημα της αλληλεγγύης. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν εξελίξεις με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον και την εκτίμηση σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να δώσετε έκταση στις επαφές σας. Είναι πολύ πιθανόν να σημειωθεί νέο ξεκίνημα, η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο γρήγορα θα θελήσετε να δράσετε.

Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, φιλική και δοτική θα είναι η συμπεριφορά σας. Η φαντασία σας θα έχει έκταση, ίσως να υπάρξουν στη σκέψη σας εμπνευσμένες ιδέες, ωστόσο το οτιδήποτε σκεφτείτε θα πρέπει να είναι εφικτό και υλοποιήσιμο.

Δεν θα αμελήσετε να διεκπεραιώσετε και να κλείσετε τις ανοιχτές σας υποθέσεις. Θα δείξετε συνέπεια και επαγγελματισμό, οι ενέργειες σας καθώς και οι συμφωνίες σας στόχο θα έχουν να κατοχυρώσετε και να συνεχίσετε με σταθερότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να μπορέσετε να τερματίσετε οριστικά αβέβαιες καταστάσεις ή υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα υπάρξει ανανεωτικό ψυχολογικό άνοιγμα. Αφήνετε στην άκρη παρελθοντικό ζήτημα που σας προκαλούσε ψυχολογική πίεση, αναπτερωμένη και αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, θα γνωριστείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Σοβαρές θα είναι οι σκέψεις σας για κάποια συγκεκριμένα οικονομικά ζητήματα. Ευνοϊκό κλίμα θα υπάρξει σε διαπραγματεύσεις, όρους και συμφωνίες. Σύνεση και ανάγκη για εξασφάλιση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να στηρίξετε και πρακτικά τόσο τις αποφάσεις σας όσο και τις επιλογές σας. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που διατηρείτε μακροχρόνια σχέση πολύ πιθανόν να περάσετε σε προτάσεις δέσμευσης. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε περιπτώσεις γνωριμιών που να μπορούν να σας δώσουν την προοπτική μιας σταθερής και σοβαρής σχέσης.

Συνειδητοποιημένες θα είναι οι ενέργειες σας τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε συναισθηματικά. Οι προτάσεις σας θα είναι βάσιμες και ουσιαστικές, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, καταφθάνουν αλλαγές, δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα ανατρεπτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τη στάση σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο απρόοπτες και ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνάντηση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αν υπάρχει χωρισμός ή απόσταση ανοίγεται ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε τα συμβάντα, κινηθείτε με ταχύτητα.

Θα σημειωθεί επαγγελματικό άνοιγμα, ωστόσο για να δοθεί έκταση θα πρέπει να φανείτε σταθεροί στις απόψεις και στις επιλογές σας. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να βάλετε σε πρόγραμμα εξόφλησης τους λογαριασμούς σας, αποφύγετε να δημιουργήσετε επιπλέον καθυστερήσεις. Ευνοούνται κινήσεις διεκπεραίωσης, όπου υπάρχουν όροι θα τηρηθούν με συνέπεια.

Βγαίνει στην επιφάνεια η συγκαταβατική αλληλέγγυα και προστατευτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Είναι πολύ πιθανόν να γίνουν απ πλευρά σας ενέργειες κοινωνικής προσφοράς. Σε θέματα συναισθηματικής φύσης θα σημειωθούν επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, με αισιοδοξία θα καταφέρετε να αλλάξετε συνθήκες που σας στρεσάρουν, ανανεώνεστε και τερματίζετε καταστάσεις που δεν σας βοηθούν να εξελιχτείτε. Επιρρεπείς θα είστε στους ενθουσιασμούς, προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, μη προσπαθήσετε να τρέξετε τα γεγονότα.

Ομαλά θα εξελιχτούν οι συναδελφικές και οικογενειακές σας σχέσεις, θα μιλήσετε ξεκάθαρα και θα καταφέρετε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις ή μπερδεμένες καταστάσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα μέσα στην σχέση σας δεν θα υπάρξουν έκρυθμες καταστάσεις, θα μπορέσετε να κινηθείτε με ισορροπία και θετική διάθεση.

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε, η σκέψη σας θα έχει ορθολογισμό, η κρίση σας θα είναι σωστή. Σε θέματα τόσο επαγγελματικά όσο και αισθηματικά θα θελήσετε να σταθεροποιηθείτε και να αποκτήσετε βάσεις με προοπτικές. Περνάτε σε ουσιαστικές και άμεσες πράξεις, κλείνετε τα αγχωτικά κεφάλαια, τακτοποιείτε εκκρεμότητες και ανοιχτές υποθέσεις.

 

Πηγή

 

Advertisements